Search

Zwolle – Pandhuis Zwolle

Pandhuis Zwolle
Pandhuis Zwolle ligt niet echt op loopafstand van het station of het centrum maar is gelukkig goed per openbaar vervoer en per auto bereikbaar. Pandhuis Zwolle is onderdeel van het Goudwisselkantoor en is gespecialiseerd in het in onderpand nemen of inkopen van goud tegen cash geld.

Goud verpanden of verkopen tegen cash geld
Heb je snel cash nodig en wil of kun je dit niet bij een bank of iemand anders lenen? Dan kun je bij Pandhuis Zwolle je goud verkopen of verpanden tegen cash geld. Als je besluit om je gouden voorwerpen in onderpand te geven dan bespreek je met een taxateur de waarde van je goud en de voorwaarden tot terugbetaling van je tijdelijke lening. Ook kun je je goud bij dit pandjeshuis verkopen tegen cash geld.

Dit pandjeshuis in Zwolle koopt of neemt diverse gouden voorwerpen in onderpand, denk hierbij aan goudbaren, een gouden ring, gouden munten, een gouden ketting of een gouden horloge van een bekend merk als Rolex, Omega, Cartier, Patek Philippe of Longines. Naast goud neemt dit pandhuis ook regelmatig zilveren sieraden in van bekende merken als Buddha to Buddha, Pandora en Esprit evenals Nederlands zilveren bestek.

Adres van Pandhuis Zwolle
Thomas a Kempisstraat 90
8021 BE, Zwolle (Overijssel)

Overige gegevens van Pandhuis Zwolle
Telefoon: 038-4543302
Website: www.pandhuiszwolle.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Zwolle voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment