Search

Zaandam – Pandjeshuis Visser

Pandjeshuis Visser in Zaandam
Pandjeshuis Visser in Zaandam ligt op het industrieterrein van Zaandam en is per auto makkelijk bereikbaar via de A8 en S150. Dit is een klassieke pawn shop waar je terecht kunt voor het verkopen en verpanden van je spullen. Ook kun je hier natuurlijk allerlei tweedehands en nieuwe artikelen kopen.

Verkopen of verpanden tegen cash geld
Wanneer je cash geld nodig hebt en je dit niet bij de bank wilt of kunt lenen kun je bij Pandjeshuis Visser spullen die je niet of weinig gebruikt verkopen of verpanden. Bij verkoop is belangrijk dat je spullen aantoonbaar van jou zijn en dat ze compleet zijn en werkend. Wanneer je iets wilt verpanden (dus nu inbrengen en later terugkopen) dan bespreek je met een taxateur de waarde van je spullen en krijg je direct cash geld mee. Later koop je – met rente – je spullen weer terug. Let er wel op dat je bij verkoop of verpanden van iets met een waarde van boven de 500 euro een afspraak moet maken, grote geldbedragen bewaren ze voor de veiligheid niet in dit pandjeshuis.

Bij dit pandjeshuis kun je van alles vinden en verpanden waaronder sieraden, scooters, gereedschap, games en spelcomputers, muziekinstrumenten, mobiele telefoons en nog veel meer.

Adres van Pandjeshuis Visser
Penningweg 104B
1501 NG, Zaandam (Noord-Holland)

Overige gegevens van Pandjeshuis Visser
Telefoon: 075-6154894
Email: info@pandjeshuisvisser.nl
Website: www.pandjeshuisvisser.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandjeshuis Visser voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment