Search

Zaandam – Pandhuis Zaandam

Pandhuis Zaandam
Vanaf het station gezien ligt Pandhuis Zaandam aan de andere kant van het centrum over de Zaan, dit is ongeveer een kilometer lopen. Met de auto is dit pandjeshuis ook goed bereikbaar, bijvoorbeeld via de S155. Pandhuis Zaandam is onderdeel van het Goudwisselkantoor en het is geen klassieke pawn shop waar je terecht kunt met allerlei spullen, je kunt hier vooral goud verpanden of verkopen tegen cash geld.

Goud verpanden of verkopen tegen cash geld
Wanneer je snel cash nodig hebt en je dit niet bij iemand of bij de bank kan of wil lenen dan kun je bij Pandhuis Zaandam je goud verpanden of verkopen tegen contant geld. Met een taxateur bespreek je de waarde van je goud en wanneer je besluit om je goud te verpanden dan krijg je de voorwaarden voor aflossing van je tijdelijke lening (met rente). Ook kun je je goud bij dit pandjeshuis verkopen tegen cash geld.

Dit pandjeshuis in Zaandam koopt of neemt diverse gouden voorwerpen in onderpand, denk hierbij aan een gouden ketting, gouden munten, gouden ring, goudbaren of een gouden horloge van een bekend merk als Rolex, Omega, Cartier, Patek Philippe of Longines. Naast goud neemt dit pandhuis ook regelmatig zilveren sieraden in van bekende merken als Buddha to Buddha, Pandora en Esprit. Ook met zilveren munten en Nederlands zilveren bestek kun je hier meestal terecht.

Adres van Pandhuis Zaandam
A.F. de Savornin Lohmanstraat 19
1501 NG, Zaandam (Noord-Holland)

Overige gegevens van Pandhuis Zaandam
Telefoon: 075-6141461
Email: info@pandhuis-Zaandam.nl
Website: www.pandhuis-zaandam.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Zaandam voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment