Search

Welk pandjeshuis is op zondag open?

Altijd lastig, op zondag zonder geld zitten. Gelukkig zijn er ook een paar pandjeshuizen die op zondag open zijn zodat je je spullen in onderpand kunt geven in ruil voor cash geld. Later koop je je spullen weer terug waarbij je ook een rentebedrag betaald. Let er wel op dat veel pandjeshuizen een minimale looptijd hebben waardoor het niet altijd mogelijk is om de spullen die je in onderpand geeft meteen de volgende dag of volgende week weer op te halen. Vraag dus altijd of het mogelijk is om je spullen eerder op te halen dan de normale looptijd, wanneer dit mogelijk is betaal je vaak een rentebedrag over de minimale periode.

Hierbij zijn een aantal pandjeshuizen die ook op zondag open zijn, helaas zijn het er niet zo heel veel en een paar zijn ook alleen tijdens de koopzondagen geopend.

Amsterdam: Used Products Amsterdam Centrum
Deze vestiging van Used Products in het centrum van Amsterdam is zeven dagen per week open, ook op zondag kun je dus bij dit pandjeshuis terecht, volgens de informatie vanaf 12.00 uur! Dit is ook één van de grootste vestigingen van de Used Products keten waar je naast het verpanden van spullen ook van alles kunt kopen. Wellicht dus ook een handig adres wanneer je op zondag een keer wat nodig bent en dit niet in een andere winkel kunt vinden.
Meer informatie over dit pandjeshuis..

Amsterdam: Used Products Amsterdam Noord
Deze vestiging van Used Products is te vinden in Amsterdam Noord, op het Buikslotermeerplein, op de hoek van Boven’t Y winkelcentrum. Volgens de informatie is dit pandjeshuis ook op zondag open, vanaf 12.00 uur. Naast het in onderpand geven van je spullen kun je bij deze winkel ook je spullen die je niet meer gebruikt direct verkopen en er is een ruime keuze uit nieuwe en tweedehands spullen die te koop zijn.
Meer informatie over dit pandjeshuis..

Den Haag Centrum: Cash Converters
Dit pandjeshuis in Den Haag Centrum is niet elke zondag open, alleen op de koopzondagen vanaf 12.00 uur. De standaard koopzondagen in Den Haag Centrum zijn op de laatste zondag van de maand. Tijdens de koopzondag kun je bij dit pandjeshuis in Den Haag je spullen verpanden, verkopen of je kunt een keuze maken uit hun uitgebreide aanbod van gebruikte spullen.
Meer informatie over dit pandjeshuis..

Rotterdam: Cash4goods
Dit pandjeshuis in Rotterdam is niet elke zondag open maar wel tijdens de koopzondagen, deze zijn elke eerste en laatste zondag van elke maand en dan zijn ze vanaf 12.00 uur open. Kijk voordat je op een zondag naar dit pandjeshuis in Rotterdam gaat dus wel even op de kalender welke zondag het nu is. Naast het verkopen en verpanden van spullen kun je bij dit pandjeshuis ook een grote variatie aan gebruikte spullen kopen.
Meer informatie over dit pandjeshuis..

Weet jij ook nog een goed pandjeshuis die elke zondag of alleen op de koopzondag open is? Zet het bij de opmerkingen! Ben je op zondag bij een pandjeshuis geweest die toch niet open was? Excuses hiervoor, we hebben geprobeerd om zoveel mogelijk de recente informatie van internet te gebruiken maar misschien zijn openingstijden ondertussen aangepast waardoor het pandjeshuis niet meer op zondag open is.

Related posts

Leave a Comment