Search

Veendam – Wim’s Pandjeshuis

Wim’s Pandjeshuis in Veendam
Wim’s Pandjeshuis in Veendam bestaat al lange tijd en is heeft een goede naam opgebouwd in Veendam en ruime omgeving. Dit pandjeshuis ligt op een paar honderd meter van het station en het centrum van Veendam. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is deze winkel goed bereikbaar, het ligt op zo’n 20 kilometer van zowel Groningen als Assen. Je zou Wim’s Pandjeshuis kunnen zien als een echte pawn shop, je kunt er spullen in onderpand geven en later terugkopen om zo tijdelijk contant geld te lenen, je kunt je spullen verkopen of er een stukje ‘huren’ om je spullen voor verkoop neer te zetten. Daarnaast kun je in de winkel een groot aantal tweedehands en nieuwe spullen kopen.

Spullen verpanden of verkopen tegen cash geld
Wanneer je even cash geld nodig bent en dit niet bij de bank of bij vrienden en familie kunt of wilt lenen dan kun je bij deze pawn shop in Veendam je spullen tijdelijk in onderpand geven. Gedurende de afgesproken tijd heb je het alleenrecht op terugkoop. Wil je je spullen niet terugkopen dan vervallen ze na deze tijd aan het pandjeshuis en anders koop je ze terug voor het verkoopbedrag plus een vooraf besproken toeslag. Natuurlijk kun je je spullen ook meteen aan dit pandjeshuis verkopen en er is de mogelijkheid om je spullen neer te zetten in de winkel en op die manier te verkopen. Hiervoor betaal je een soort van huur.

Wim’s Pandjeshuis heeft een grote hoeveelheid aan spullen die in onderpand worden genomen en die worden ingekocht en verkocht. Je kunt hierbij denken aan TV’s, gereedschap, huishoudelijke apparatuur, antiek, meubilair, games, gouden kettingen, gouden ringen, fietsen, laptops en tablets, gouden oorbellen, muziekinstrumenten, horloges en nog veel meer. Deze pawn shop neemt natuurlijk niet alles in onderpand, om zeker te weten of er interesse voor is kun je ze voor je bezoek altijd even bellen.

Adres van Wim’s Pandjeshuis
Beneden Oosterdiep 60
9641 JE, Veendam (Groningen)

Overige gegevens van Wim’s Pandjeshuis
Telefoon: 0598-633010
Email: info@pandjeshuis.nl
Website: www.pandjeshuis.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Wim’s Pandjeshuis voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment