Search

Utrecht – Pandhuis Utrecht

Pandhuis Utrecht
Pandhuis Utrecht ligt in het noorden van de Tuinwijk op bijna twee kilometer van het station. Met het openbaar vervoer en met de auto is dit pandhuis goed bereikbaar, bijvoorbeeld via de Kardinaal de Jongweg. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is dit pandjeshuis goed bereikbaar. Pandhuis Utrecht is onderdeel van het Goudwisselkantoor, het is geen klassieke pawn shop waar je terecht kunt met allerlei spullen, ze zijn gespecialiseerd in het in onderpand nemen en inkopen van goud tegen cash geld.

Goud verpanden of verkopen tegen cash geld
Heb je snel cash nodig en kun of wil je dit niet bij een bank of bij iemand anders lenen? Dan kun je bij Pandhuis Utrecht je gouden voorwerpen verpanden of verkopen tegen cash geld. Met een taxateur bespreek je de waarde van je gouden voorwerpen en wanneer je besluit om je goud te verpanden krijg je de voorwaarden voor aflossing van deze tijdelijke lening (met rente). Wanneer je niet bent gehecht aan je gouden voorwerpen dan kun je ze bij dit pandjeshuis ook verkopen tegen cash geld.

Bij dit pandjeshuis in Utrecht verpand of verkoop je bijvoorbeeld je gouden broche, gouden munten, gouden horloge van een bekend merk als Omega, Cartier, Rolex, Patek Philippe of Longines. Ook met een gouden ketting, gouden oorbellen of een gouden ring kun je hier terecht. Ook met goudbaren kun je bij dit pandjeshuis aankomen, de waarde hiervan is altijd makkelijk te bepalen op basis van de goudprijs. Ook zilveren sieraden van bekende merken als Pandora, Buddha to Buddha en Esprit kun je bij dit pandjeshuis verpanden of verkopen, evenals zilveren munten en Nederlands zilveren bestek.

Adres van Pandhuis Utrecht
Adriaen Beyerkade 32
3515 XV, Utrecht

Overige gegevens van Pandhuis Utrecht
Telefoon: 030-2731740
Email: info@pandhuisutrecht.nl
Website: www.pandhuisutrecht.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Utrecht voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment