Search

Used Products – Zoetermeer

Used Products Zoetermeer
Dit pandjeshuis in Zoetermeer ligt in de Dorpsstraat in het oude dorpscentrum, dichtbij het Wilhelminapark. Je zou deze winkel een echte pawn shop kunnen noemen, je kunt er niet alleen je spullen verpanden ofwel belenen tegen cash geld, je kunt er ook je overbodige spullen verkopen en in de winkel is een groot assortiment aan gebruikte, refurbished en nieuwe producten.

Je spullen verpanden of verkopen in Zoetermeer
Bij dit pandjeshuis in Zoetermeer kun je je spullen in onderpand geven in ruil voor cash geld. Op een afgesproken moment koop je ze – met rente – terug. Dit is een handige manier om snel aan cash geld te komen en je dit niet bij vrienden, familie of de bank kunt of wilt lenen. Het gaat ook erg snel, na waardebepaling door een taxateur krijg je meteen contant geld.
Als je iets in huis hebt wat je niet gebruikt of waar je niet aan bent gehecht kun je dit ook meteen verkopen tegen contant geld. Dit is makkelijk, je hoeft er verder geen moeite voor te doen zoals bijvoorbeeld het maken van foto’s voor een Marktplaats advertentie. Deze pawn shop in Zoetermeer neemt veel in onderpand en koopt ook veel in zoals bijvoorbeeld laptops en tablets, smartphones en Apple producten, digitale fotocamera’s, fietsen en scooters, gouden en zilveren sieraden, horloges, luxe huishoudelijke producten zoals Dyson stofzuigers en Senseo apparaten of espresso machines, audio apparatuur, TV’s en muziekinstrumenten. Producten met de originele doos en alle accessoires hebben altijd meer waarde!

Spullen kopen bij deze pawn shop in Zoetermeer
Hierboven zie je wat je allemaal kunt verpanden en verkopen in deze pawn shop in Zoetermeer en dit soort spullen zijn ook in de winkel te koop. Omdat er een wisselende voorraad aan nieuwe en tweedehands producten is weet je nooit wat je tegenkomt in deze winkel, er is altijd wel iets leuks te vinden, voor jezelf of als cadeau.

Adres van Used Products Zoetermeer
Dorpsstraat 115T
2712 AE, Zoetermeer

Overige gegevens van Used Products Zoetermeer
Telefoonnummer: 079-3164605
Email: zoetermeer@usedproducts.nl
Website: www.usedproductszoetermeer.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Zoetermeer voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment