Search

Used Products – Zeist

Used Products Zeist
Dit pandjeshuis in Zeist is één van de grotere pawn shops van de Used Products keten. De winkel ligt in het centrum van Zeist in de winkelstraat 1e Hogeweg. Met de auto is dit pandjeshuis goed bereikbaar, er is voldoende parkeerruimte vlak bij. Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte is het zo’n 10 minuten lopen. Deze winkel in Zeist kun je zien als een echte pawn shop, wanneer je geld nodig bent kun je je spullen verpanden of verkopen en in de winkel zelf heb je een ruime keuze uit verschillende tweedehands en soms gloednieuwe spullen.

Je spullen verpanden of verkopen in Zeist
Bij dit pandjeshuis in Zeist kun je je spullen verpanden ofwel belenen die je tijdelijk niet nodig bent. Dit is een handige manier om snel aan cash geld te komen wanneer je even nodig bent en het niet bij een bank of bij vrienden en familie wil of kan lenen. Met je spullen ga je naar het pandjeshuis – bel ze van tevoren even wanneer je zeker wilt weten of ze hier wellicht interesse in hebben – en een taxateur bepaalt de waarde en hoeveel je hiervoor kunt lenen. Wanneer je hiermee akkoord gaat worden je spullen ingenomen en krijg je meteen contant geld mee. Op het afgesproken moment koop je je spullen – met rente – weer terug. Dit is dus een snelle manier om even aan cash geld te komen zonder hiervoor al te veel moeite te hoeven doen.

Wanneer je nog iets hebt staan of liggen wat je eigenlijk nooit gebruikt dan kun je bij dit pandjeshuis ook je tweedehands spullen verkopen. Na de waardebepaling krijg je meteen contant geld en je hoeft er niet al teveel moeite voor te doen met het plaatsen van advertenties op bijvoorbeeld Marktplaats of te wachten op een rommelmarkt.

Deze pawn shop in Zeist neemt een groot aantal spullen in onderpand en koopt deze ook in zoals bijvoorbeeld gameconsoles en games, digitale camera’s, DJ-gear, smartphones van bijvoorbeeld Samsung, iPhones en iPads, tablets en laptops, horloges, scooters en fietsen, gereedschap en muziekinstrumenten, audioapparatuur en nog veel meer.

Spullen kopen bij deze pawn shop in Zeist
Hierboven zie je wat je allemaal kunt verpanden en verkopen in deze pawn shop in Zeist. Natuurlijk kun je dit soort spullen ook in de ruime winkel kopen, er is een groot assortiment aan tweedehands spullen waarvan een groot deel weinig of zelfs nooit is gebruikt door de vorige eigenaar. Daarnaast zijn er ook een aantal gloednieuwe producten te koop. Dankzij de wisselende voorraad kun je in deze winkel in Zeist altijd wel iets leuks vinden.

Adres van Used Products Zeist
1e Hogeweg 2
3701 HK, Zeist

Overige gegevens van Used Products Zeist
Telefoonnummer: 030-6970727
Email: zeist@usedproducts.nl
Website: www.usedproductszeist.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Zeist voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment