Search

Used Products – Zaandam

Used Products Zaandam
Dit pandjeshuis in Zaandam is één van de grootste pawn shops van de Used Products keten. De winkel is te vinden op ongeveer een kilometer van het station en het centrum van Zaandam en ligt tegenover de Verkade fabriek aan de Westzijde, één van de hoofdwegen die evenwijdig aan de Zaan loopt richting het Noorden. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is dit pandjeshuis goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt. Je kunt deze winkel in Zaandam zien als een echte pawn shop, je kunt er niet alleen spullen in onderpand brengen voor cash geld, je kunt ook je eigendommen verkopen of in de winkel een keuze maken uit een grote variatie aan vaak nauwelijks gebruikte of gloednieuwe spullen.

Je spullen verpanden of verkopen in Zaandam
Wanneer je snel tijdelijk contant geld nodig bent en dit niet bij de bank of van familie of vrienden kan of wil lenen dan kan dit pandjeshuis in Woerden je wellicht van dienst zijn. Om je spullen te verpanden ga je er mee naar het pandjeshuis en een taxateur bepaalt de waarde en hoeveel je hiervoor kunt lenen. Wanneer je met het bedrag en de voorwaarden akkoord gaat krijg je meteen contant geld en laat je je spullen achter bij het pandjeshuis. Op het afgesproken moment koop je je spullen weer terug – met rente – en krijg je alles weer mee. Dit is een snelle en makkelijke manier om snel even contant geld te lenen.

Heb je nog iets waardevols in huis liggen wat je nooit gebruikt en waar je niet aan bent gehecht? Bij dit pandjeshuis kun je je tweedehands spullen ook verkopen. Dit scheelt je tijd en moeite, je hoeft niet te wachten op een rommelmarkt of een Marktplaats advertentie te maken. Weet je niet helemaal zeker of je spullen wel geschikt zijn voor het pandjeshuis? Bel ze dan vantevoren even op!
Je kunt hier een groot aantal verschillende spullen in onderpand geven of verkopen zoals een gameconsole van Xbox, Playstation of Nintendo, een digitale camera, een Blu-Ray speler en discs hiervoor, smartphones, games, laptops en computers, fietsen en scooters, huishoudelijke artikelen, Samsung telefoons, iPhones en iPads, gereedschap, Professionele audio of video apparatuur, horloges, muziekinstrumenten en nog veel meer.

Spullen kopen bij deze pawn shop in Zaandam
Hierboven zie je wat je allemaal in onderpand kunt geven en verkopen aan deze pawn shop in Woerden en in de winkel kun je ook terecht om spullen te kopen. Er is een grote variatie aan artikelen waarvan je een deel hierboven al ziet en dankzij de wisselende voorraad en inbreng weet je nooit wat je hier tegen gaat komen. Als je op zoek bent naar een weinig gebruikt artikel of soms compleet nieuw luxeproduct dan kun je hier altijd even naar binnen lopen, er is altijd wel iets te vinden!

Adres van Used Products Zaandam
Westzijde 97
1506 GA, Zaandam

Overige gegevens van Used Products Zaandam
Telefoonnummer: 075-6164544
Email: zaandam@usedproducts.nl
Website: www.usedproductszaandam.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Zaandam voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment