Search

Used Products – Woerden

Used Products Woerden
Dit pandjeshuis in Woerden is een echte pawn shop, naast dat je er spullen kunt verpanden kun je er ook je tweedehands spullen verkopen en een groot aantal nauwelijks gebruikte spullen en nieuwe spullen kopen. Dit pandjeshuis ligt in het centrum van Woerden en is goed bereikbaar met de het openbaar vervoer en met de auto. In de buurt zijn meerdere parkeerplaatsen.

Je spullen verpanden of verkopen in Woerden
Wanneer je snel tijdelijk contant geld nodig bent en dit niet bij de bank of van familie of vrienden kan of wil lenen dan kan dit pandjeshuis in Woerden je wellicht van dienst zijn. Om je spullen te verpanden ga je er mee naar het pandjeshuis en een taxateur bepaalt de waarde en hoeveel je hiervoor kunt lenen. Wanneer je met het bedrag en de voorwaarden akkoord gaat krijg je meteen contant geld en laat je je spullen achter bij het pandjeshuis. Op het afgesproken moment koop je je spullen weer terug – met rente – en krijg je alles weer mee. Dit is een snelle en makkelijke manier om snel even contant geld te lenen.

Heb je nog iets waardevols in huis liggen wat je nooit gebruikt en waar je niet aan bent gehecht? Bij dit pandjeshuis kun je je tweedehands spullen ook verkopen. Dit scheelt je tijd en moeite, je hoeft niet te wachten op een rommelmarkt of een Marktplaats advertentie te maken. Weet je niet helemaal zeker of je spullen wel geschikt zijn voor het pandjeshuis? Bel ze dan vantevoren even op!
Je kunt hier een groot aantal verschillende spullen in onderpand geven of verkopen zoals een gameconsole van Xbox, Playstation of Nintendo, een digitale camera, een Blu-Ray speler en discs hiervoor, smartphones, games, laptops en computers, fietsen en scooters, huishoudelijke artikelen, Samsung telefoons, iPhones en iPads, gereedschap, Professionele audio of video apparatuur, horloges, muziekinstrumenten en nog veel meer.

Spullen kopen bij deze pawn shop in Woerden
Hierboven zie je wat je allemaal in onderpand kunt geven en verkopen aan deze pawn shop in Woerden en in de winkel kun je ook terecht om spullen te kopen. Er is een grote variatie aan artikelen waarvan je een deel hierboven al ziet en dankzij de wisselende voorraad en inbreng weet je nooit wat je hier tegen gaat komen. Als je op zoek bent naar een weinig gebruikt artikel of soms compleet nieuw luxeproduct dan kun je hier altijd even naar binnen lopen, er is altijd wel iets te vinden!

Adres van Used Products Woerden
Sint Jansteeg 2
3441 BV, Woerden

Overige gegevens van Used Products Woerden
Telefoonnummer: 0348-769048
Email: woerden@usedproducts.nl
Website: www.usedproductswoerden.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Woerden voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment