Search

Used Products – Vlaardingen

Used Products Vlaardingen
Dit pandjeshuis in Vlaardingen is een echte pawn shop, je kunt er je spullen in onderpand geven tegen cash geld en je kunt er je tweedehands spullen verkopen. In de winkel zijn ook een groot aantal tweedehands en nieuwe spullen te koop. Dit pandjeshuis ligt in het centrum van Vlaardingen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

Je spullen verpanden of verkopen in Vlaardingen
Wanneer je snel cash geld nodig bent en dit niet bij de bank of van familie of vrienden kan of wil lenen dan kan dit pandjeshuis in Vlaardingen misschien uitkomst bieden. Je neemt je spullen die je wilt verpanden mee naar de winkel en een taxateur bepaalt de waarde hiervan en hoeveel geld je ervoor kunt lenen. Wanneer je hiermee en met de voorwaarden akkoord gaat krijg je direct contant geld mee. Op de afgesproken datum koop je je spullen – met rente – weer terug. Dit is dus makkelijk om snel aan contant geld te komen.

Heb je nog iets in huis liggen wat je nooit meer gebruikt? Dan kun je het bij dit pandjeshuis ook verkopen tegen contant geld. Dit scheelt je tijd en moeite, je hoeft er niet mee op Marktplaats te gaan staan of op een rommelmarkt.

Deze pawn shop in Vlaardingen neemt een grote variatie aan spullen in onderpand en koopt ook veel in, denk hierbij aan laptops en computers, digitale camera’s, Blu-Ray spelers en films, smartphones, stereo apparatuur, gameconsoles van bijvoorbeeld Xbox en PlayStation en games hiervoor, gereedschap en nog veel meer.

Spullen kopen bij deze pawn shop in Vlaardingen
Hierboven zie je wat je allemaal in onderpand kunt geven en ook kunt verkopen aan deze pawn shop in Vlaardingen. In de winkel kun je ook een grote hoeveelheid aan tweedehands spullen kopen waarbij een deel bijna niet gebruikt is. Naast gebruikte spullen vind je hier ook een grote variatie aan nieuwe spullen. Dankzij de dagelijks wisselende voorraad weet je nooit wat je bij deze winkel tegenkomt, er is altijd wel iets leuks te vinden.

Adres van Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131 CH, Vlaardingen

Overige gegevens van Used Products Vlaardingen
Telefoonnummer: 077-7600299
Email: vlaardingen@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsvlaardingen.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Vlaardingen voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment