Search

Used Products – Venlo

Used Products Venlo
Dit pandjeshuis in Venlo is een echte pawn shop, je kunt er je spullen belenen ofwel in onderpand geven tegen cash geld, je kunt er je tweedehands producten verkopen en in de winkel kun je terecht voor een groot assortiment aan tweedehands en nieuwe spullen. Dit pandjeshuis is te vinden in het centrum van Venlo, op een paar minuten lopen van de Maasboulevard en zo’n 10 minuten lopen van het station van Venlo. Ook met de auto is de winkel goed bereikbaar, bijvoorbeeld via de N271. Bij het pandjeshuis en in de nabije omgeving zijn er voldoende parkeerplaatsen te vinden.

Je spullen verpanden of verkopen in Venlo
Wanneer je direct cash geld nodig bent en dit niet van vrienden, familie of de bank wilt lenen dan dit pandjeshuis in Venlo misschien een uitkomst bieden. Je brengt je spullen naar de winkel en een taxateur bepaalt de waarde. Wanneer je besluit om je spullen voor het genoemde bedrag en de voorwaarden in onderpand te geven dan krijg je direct cash geld mee naar huis. Op het afgesproken moment koop je je spullen – met rente – terug. Dit is een makkelijke en snelle manier om snel aan contant geld te komen.

Ook als je iets in huis hebt liggen wat je nooit gebruikt en wilt verkopen kun je bij dit pandjeshuis terecht. Je krijgt direct contant geld voor je spullen en je hoeft er dus niet mee op Marktplaats te staan of op een rommelmarkt.

Deze pawn shop in Venlo neemt een grote variatie aan spullen in onderpand en koopt ook veel in. Denk hierbij aan een gouden ketting, een Samsung smartphone of een ander merk telefoon, een iPhone of Blackberry, tablets en laptops, iPads en iPods, een scooter, gameconsoles van Nintendo, Xbox en PlayStation, games hiervoor, LCD en LED TV’s, horloges, muziekinstrumenten en nieuwe of weinig gebruikte huishoudelijke spullen.

Spullen kopen bij deze pawn shop in Venlo
Hierboven zie je wat je allemaal kunt verpanden en verkopen bij deze pawn shop in Venlo en in de winkel staat ook een groot assortiment aan dit soort spullen te koop. Daarnaast is er ook een selectie aan gloednieuwe spullen. Met de dagelijks wisselende voorraad is er altijd wel iets leuks of verrassends te vinden, loop er dus regelmatig even naar binnen of bel ze wanneer je op zoek bent naar een specifiek iets.

Adres van Used Products Venlo
Roermondsestraat 7
5912 AH, Venlo

Overige gegevens van Used Products Venlo
Telefoonnummer: 077-7600299
Email: venlo@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsvenlo.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Venlo voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment