Search

Used Products – Veenendaal

Used Products Veenendaal
Dit pandjeshuis in Veenendaal kun je omschrijven als een echte pawn shop, je kunt er je spullen verpanden ofwel belenen tegen cash geld, je kunt er je tweedehands spullen verkopen en in de winkel is een groot assortiment aan tweedehandse en soms niet gebruikte spullen te koop. Dit pandjeshuis ligt in het centrum van Veenendaal, in winkelstraat Prins Bernhardlaan. Deze winkel in Veenendaal is onderdeel van de Used Products keten en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto, er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt.

Je spullen verpanden of verkopen in Veenendaal
Wanneer je direct cash geld nodig bent en dit niet van de bank, familie of vrienden kan of wil lenen dan kan het pandjeshuis een uitkomst bieden. Je gaat met je spullen naar het pandjeshuis en een taxateur bepaalt de waarde hiervan. Wanneer je besluit om je spullen voor het genoemde bedrag en de voorwaarden te verpanden dan krijg je direct cash geld. Op het afgesproken moment koop je je spullen – met rente – terug en krijg je ze weer mee naar huis. Dit is een snelle en makkelijke manier om aan cash geld te komen.

Heb je nog iets in huis liggen verstoffen en heb je geen zin om heel veel moeite te doen om het te verkopen? Ga er dan ook even mee naar het pandjeshuis, je kunt hier namelijk je spullen ook verkopen voor contant geld. Je hebt er dus verder geen gezeur mee op Marktplaats of op een rommelmarkt.

Deze pawn shop in Veenendaal koopt veel in en neemt ook veel verschillende spullen in onderpand, denk hierbij aan smartphones en tablets, Apple producten, gouden en zilveren sieraden en ook goudbaren, watersportartikelen, stereo-apparatuur, scooters, quads, fietsen, DVD’s en Blu-ray discs, instrumenten zoals een saxofoon of elektrische gitaar, gameconsoles van Nintendo, PlayStation en Xbox en bijbehorende games, zonnebrillen van bijvoorbeeld Ray-Ban, GoPro Camera’s en andere actie camera’s en nog veel meer.

Spullen kopen bij deze pawn shop in Veenendaal
Hierboven zie je wat je allemaal kunt verpanden en verkopen bij deze pawn shop in Veenendaal en dit soort spullen kun je ook in de winkel kopen. Een groot deel van het aanbod bestaat uit tweedehands weinig gebruikte spullen en en daarnaast zijn er gloednieuwe spullen te koop. Dankzij de dagelijks wisselende voorraad weet je nooit wat je precies gaat vinden, loop er dus altijd even binnen als je in de buurt bent.

Adres van Used Products Veenendaal
Prins Bernhardlaan 14
3901 CC, Veenendaal

Overige gegevens van Used Products Veenendaal
Telefoonnummer: 031-8725052
Email: veenendaal@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsveenendaal.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Veenendaal voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment