Search

Used Products – Utrecht

Used Products Utrecht
Dit pandjeshuis in Utrecht is te vinden in Utrecht Noord, in winkelcentrum De Klop in de wijk Overvecht. Dit pandjeshuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto, bij het winkelcentrum is voldoende parkeerruimte. Deze winkel is onderdeel van de Used Products keten en het is een echte pawn shop, je kunt er niet alleen spullen verpanden maar ook verkopen voor direct cash geld.

Je spullen verpanden of verkopen in Utrecht
Wanneer je direct cash geld nodig bent en dit niet van de bank of vrienden kan of wil lenen dan kan het pandjeshuis een goede uitkomst bieden. Je neemt je spullen mee naar het pandjeshuis en waarna de taxateur bepaalt op het geschikt is om te verpanden en de waarde. Ga je akkoord met de waarde en de voorwaarden dan krijg je direct cash geld mee. Op het afgesproken moment koop je je spullen – met rente – weer terug, een snelle en makkelijke manier dus om snel aan contant geld te komen.

Wanneer je nog iets waardevols hebt liggen wat je nooit gebruikt of waar je niet aan bent gehecht kun je dit ook bij deze pawn shop verkopen, dit scheelt je een hoop tijd en moeite en je krijgt meteen cash geld mee. Je hebt er dus verder geen gezeur mee, je hoeft er niet mee op Marktplaats te gaan staan of op een rommelmarkt te wachten.

Deze pawn shop in Utrecht neemt veel verschillende spullen in onderpand en koopt ook een grote variatie aan spullen in. Denk hierbij aan een iPhone of iPad, een merkzonnebril, een laptop of tablet, DJ-gear, gereedschap, een gameconsole van Playstation, Nintendo of Xbox, stereo-apparatuur, een gouden ketting, een scooter of fiets, DVD’s en Blu-ray discs en spelers, een GoPro of andere actiecamera, een elektrische gitaar of saxofoon, een keyboard, games en nog veel meer.

Spullen kopen bij deze pawn shop in Utrecht
Hierboven zie je wat je allemaal kunt verpanden en verkopen bij deze pawn shop in Utrecht en natuurlijk is er in de winkel ook een groot assortiment met dit soort dingen te koop. Veel spullen zijn weinig gebruikt en soms gloednieuw! Dankzij de dagelijks wisselende voorraad weet je nooit wat je tegen kunt komen, loop er dus regelmatig even naar binnen wanneer je naar iets voor jezelf of als cadeau op zoek bent.

Adres van Used Products Utrecht
Andesdreef 51
3563 GB, Utrecht

Overige gegevens van Used Products Utrecht
Telefoonnummer: 030-2120178
Email: utrechtnoord@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsutrechtnoord.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Utrecht voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment