Search

Used Products – Tilburg

Used Products Tilburg
Dit pandjeshuis in Tilburg is een echte pawn shop, je kunt er je spullen verkopen en in onderpand geven voor direct cash geld en je hebt in deze winkel een ruime keuze uit tweedehands producten die vaak weinig zijn gebruikt. Dit pandjeshuis ligt in West-Tilburg in winkelcentrum Westermarkt. Dit pandjeshuis is met het openbaar vervoer goed bereikbaar en ook met de auto kun je hier goed terecht.

Je spullen verpanden of verkopen in Tilburg
Wanneer je direct cash geld nodig bent en dit niet van de bank of vrienden kan of wil lenen dan kan het pandjeshuis een goede uitkomst bieden. Je neemt je spullen mee naar het pandjeshuis en waarna de taxateur bepaalt op het geschikt is om te verpanden en de waarde. Ga je akkoord met de waarde en de voorwaarden dan krijg je direct cash geld mee. Op het afgesproken moment koop je je spullen – met rente – weer terug, een snelle en makkelijke manier dus om snel aan contant geld te komen.

Wanneer je nog iets waardevols hebt liggen wat je nooit gebruikt of waar je niet aan bent gehecht kun je dit ook bij deze pawn shop verkopen, dit scheelt je een hoop tijd en moeite en je krijgt meteen cash geld mee. Je hebt er dus verder geen gezeur mee, je hoeft er niet mee op Marktplaats te gaan staan of op een rommelmarkt te wachten.

Bij deze pawn shop in Tilburg kun je heel veel verschillende spullen verpanden of verkopen, denk hierbij aan een gouden ketting of ring, een LCD of LED TV, een Samsung Galaxy smartphone of een ander merk, een iPhone of iPad, een horloge of merkzonnebril, je gereedschap, een gameconsole van bijvoorbeeld Xbox, PlayStation of Nintendo, een Blu-Ray disc of speler, audioapparatuur, een espresso apparaat, zilveren voorwerpen, een digitale camera of een actiecamera van GoPro of een ander merk en nog veel meer.

Spullen kopen bij deze pawn shop in Tilburg
Naast dat je bij dit pandjeshuis in Tilburg je spullen kunt verkopen of verpanden kun je in de winkel ook terecht voor een groot assortiment aan ingekochte spullen, soms weinig gebruikt, soms helemaal nieuw! Hierboven zie je al wat van de dingen die je hier tegen kunt komen en dankzij de dagelijks wisselende voorraad weet je nooit wat je tegenkomt, loop er dus regelmatig even naar binnen om iets voor jezelf of misschien als cadeau te zoeken.

Adres van Used Products Tilburg
Westermarkt 15
5042 MC, Tilburg

Overige gegevens van Used Products Tilburg
Telefoonnummer: 085-8770918
Email: tilburg@usedproducts.nl
Website: www.usedproductstilburg.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Tilburg voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment