Search

Used Products – Spijkenisse

Used Products Spijkenisse
Dit pandjeshuis in Spijkenisse is een echte pawn shop, je kunt er spullen belenen ofwel verpanden en je kunt er je spullen verkopen. Ook heb je in deze winkel een groot assortiment aan tweedehands artikelen kopen met soms ook helemaal nieuwe spullen. Dit pandjeshuis ligt in het centrum van Spijkenisse en is makkelijk met de bus en met de auto bereikbaar.

Je spullen verpanden of verkopen in Spijkenisse
Wanneer je snel cash geld nodig bent en dit niet van de bank, familie of vrienden kan of wil lenen dan is dit pandjeshuis misschien een goede oplossing. Je gaat met je spullen naar deze pawn shop in Spijkenisse, een taxateur bepaalt de waarde en wanneer je spullen worden ingenomen krijg je direct je geld mee naar huis. Op de afgesproken datum koop je je spullen – met rente – terug.
Wanneer je iets hebt liggen wat je toch nooit gebruikt dan kun je dit bij deze pawn shop ook meteen verkopen, dat scheelt je een hoop tijd en moeite want je hoeft er niet mee op Marktplaats te staan of te wachten op een rommelmarkt. Wanneer je je spullen verkoopt krijg je natuurlijk ook meteen contant geld.

Bij deze pawn shop in Spijkenisse kun je een heleboel verschillende spullen verpanden of verkopen zoals:
Gouden voorwerpen zoals een gouden ring of gouden ketting, een laptop, een Blu-ray Speler of DJ-Apparatuur, een digitale camera, een smartphone, elektrisch gereedschap zoals een boormachine of kettingzaag, een spelcomputer zoals een PlayStation, Wii of Xbox, een fiets of een scooter en nog veel meer. Heb je iets waarvan je niet zeker weet of het pandjeshuis het inneemt kun je ze voor de zekerheid altijd even bellen.

Spullen kopen bij deze pawn shop in Spijkenisse
Hierboven zie je een groot deel van de dingen die je kunt verkopen of belenen bij deze pawn shop in Spijkenisse en regelmatig wisselt de winkelvoorraad zodat er altijd wel iets voor je bij tussen kan zitten. Ga er dus af en toe even langs om te kijken of er iets voor jezelf bij zit of misschien een cadeautje voor iemand.

Adres van Used Products Spijkenisse
Nieuwstraat 16
3201 EA, Spijkenisse

Overige gegevens van Used Products Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181-769116
Email: spijkenisse@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsspijkenisse.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Spijkenisse voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment