Search

Used Products – Sittard

Used Products Sittard
Dit pandjeshuis in Sittard is geen echte pawn shop, in tegenstelling tot veel andere winkels uit de Used Products keten kun je hier namelijk geen spullen in onderpand geven om geld te lenen. Wel kun je hier je gebruikte spullen verkopen voor cash geld of ze inruilen voor iets uit de winkel. Dit pandjeshuis ligt in het centrum van Sittard, op loopafstand van het station. Via Rijksweg Zuid of Rijksweg Noord is dit pandjeshuis ook makkelijk met de auto bereikbaar.

Je spullen of verkopen in Sittard
Ben je direct cash geld nodig? Dan kun je bij dit pandjeshuis je waardevolle spullen verkopen. Een taxateur bepaalt de waarde van je spullen en wanneer je daarmee akkoord bent krijg je direct contant geld. Dit hele proces gaat lekker snel en scheelt je een hoop tijd en moeite, je hoeft niet met je spullen op Marktplaats of op een rommelmarkt te gaan staan en hebt er verder geen gezeur mee.

Je kunt bij dit pandjeshuis in Sittard een groot aantal spullen verkopen zoals:
Mobieltjes, audio-apparatuur, een tablet, laptop of PC, Samsung smartphone of iPhone, een duur horloge van bijvoorbeeld Breitling, Rolex, IWC, Cartier of Omega, een gameconsole van PlayStation, Xbox of Nintendo, games hiervoor, gouden en zilveren sieraden, DJ-apparatuur, gereedschap van bijvoorbeeld Bosch, Black & Decker of Makita, een espresso apparaat of magnetron en nog veel meer.

Spullen kopen bij deze winkel in Sittard
Hierboven zie je een groot deel van de dingen die je kunt verkopen bij dit pandjeshuis in Sittard en natuurlijk kun je dit soort spullen ook in de winkel kopen. Dankzij de dagelijkse inkoop is er altijd een wisselend assortiment te vinden, loop er dus regelmatig even binnen!

Adres van Used Products Sittard
Voorstad 18
6131 CR, Sittard

Overige gegevens van Used Products Sittard
Telefoonnummer: 0467-501185
Email: sittard@usedproducts.nl
Website: www.usedproductssittard.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Sittard voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment