Search

Used Products – Rotterdam

Used Products Rotterdam
Used Products Rotterdam is een echte pawn shop, je kunt er spullen verpanden om zo geld te lenen, je kunt je spullen verkopen en er is een groot assortiment aan tweedehands spullen, weinig gebruikte dingen en soms zijn er in de winkel helemaal nieuwe spullen te koop. Deze vestiging van de Used Products keten ligt iets buiten het centrum van Rotterdam, op zo’n 600 meter van de Koopgoot en bijna een kilometer van het Centraal Station van Rotterdam vandaan. Met het openbaar vervoer is deze pawn shop in Rotterdam goed bereikbaar, met de metro of bus halte Rotterdam Meent. Dankzij de ligging in de buurt van de S100 is dit pandjeshuis ook met de auto redelijk makkelijk te bereiken.

Je spullen verpanden of verkopen
Wanneer je direct cash geld nodig bent kun je bij deze pawn shop je spullen verpanden ofwel belenen, dit kan met de terugkoopregeling. Je brengt je spullen naar de winkel – des te waardevoller ze zijn, des te meer geld kun je lenen – en een taxateur bepaalt de waarde en hoeveel je kunt lenen. Op de afgesproken datum betaal je je spullen – met rente – terug en krijg je ze weer mee naar huis. Dit is een makkelijke oplossing wanneer je even snel contant geld nodig bent en dit niet bij vrienden, familie of de bank kunt of wilt lenen. De afhandeling gaat meestal erg snel waardoor je binnen korte tijd met cash geld naar buiten loopt.
Spullen die je niet wilt houden omdat je ze toch niet gebruikt kun je bij dit pandjeshuis ook verkopen. Je krijgt direct geld voor je spullen, dit scheelt je dus een hoop tijd en moeite, je hoeft er niet op Marktplaats of op een rommelmarkt te gaan staan.

Deze pawn shop in Rotterdam neemt van alles in onderpand en koopt een grote variatie aan spullen in, denk hierbij aan je scooter of quad, tablet of smartphone, iPad en iPhone (alle Apple producten zijn geliefd), gameconsoles van Playstation, Xbox en Nintendo, je gouden ketting of gouden ring, goudbaren en sloopgoud of oude gouden sieraden, een espresso apparaat, speelgoed, je fiets, GoPro camera of actiecamera van een ander goed merk, elektrisch gereedschap, een Dyson stofzuiger, je verzameling LP’s of CD’s, een luxe horloge van bijvoorbeeld Rolex, IWC, Cartier, Breitling of Omega, Blu-Ray discs en spelers, audio apparatuur, een digitale camera of iets anders waardevols.

Spullen kopen bij deze pawn shop in Rotterdam
Hierboven zie je een klein deel van de dingen die je bij deze pawn shop kunt verpanden of verkopen tegen cash geld. Natuurlijk kun je in deze winkel ook ontzettend veel van dit soort spullen kopen, soms tweedehands en vaak weinig gebruikt, soms helemaal nieuw. Dus ook wanneer je geen geld wilt lenen kun je er altijd even binnenlopen, misschien kom je er wel iets leuks voor jezelf of als cadeau tegen.

Adres van Used Products Rotterdam
Jonker Fransstraat 115a
3031 AR, Rotterdam

Overige gegevens van Used Products Rotterdam
Telefoonnummer: 010-8208551
Email: rotterdam@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsrotterdam.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Rotterdam voor de openingstijden. Kijk ook op de pawn shops in Rotterdam-pagina voor nog meer pandjeshuizen in deze plaats.

Related posts

Leave a Comment