Search

Used Products – Rotterdam Zuid

Used Products Rotterdam Zuid
Dit pandjeshuis in Rotterdam Zuid is een echte pawn shop, je kunt er spullen in onderpand geven ofwel verpanden om direct cash geld te lenen en je kunt er ook je gebruikte spullen verkopen waarvoor je meteen cash geld krijgt. Ook heb je in deze winkel een ruime keuze aan tweedehands spullen te koop, soms weinig of helemaal niet gebruikt! Pandjeshuis Used Products Rotterdam Zuid ligt in de wijk Hillesluis, midden in buurtwinkelcentrum Boulevard-Zuid. Dit pandjeshuis is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer, er zijn verschillende bus- en tramhaltes in de buurt. Ook met de auto kom je eenvoudig bij dit pandjeshuis in Rotterdam Zuid, bijvoorbeeld via de A15 en de S103. Rondom de winkel zijn diverse parkeerplaatsen.

Je spullen verpanden of verkopen in Rotterdam Zuid
Ben je direct cash geld nodig en wil of kun je dit niet van de bank of vrienden lenen? Dan kan het pandjeshuis een goede uitkomst bieden, je neemt je spullen mee naar dit pandjeshuis in Rotterdam Zuid, een taxateur bepaalt de waarde van je spullen en wanneer spullen worden ingenomen krijg je direct cash geld mee. Op de afgesproken datum koop je je spullen – met rente – weer terug. Dit is dus een heel makkelijke en snelle manier om snel aan contant geld te komen.

Heb je nog iets in huis wat je toch nooit gebruikt? Dan kun je het ook aan deze pawn shop verkopen, dit scheelt je een hoop tijd en moeite en je krijgt meteen contant geld. Je hoeft niet met je spullen op Marktplaats of op een rommelmarkt te gaan staan en hebt er verder geen gezeur mee.

Je kunt bij deze pawn shop in Rotterdam Zuid een heleboel verschillende spullen verpanden of verkopen, hieronder staat een deel:
Een gouden ketting of ring, een tablet of laptop, een Samsung smartphone of een iPhone, een elektrische gitaar, een gameconsole van Nintendo, Xbox of PlayStation, je scooter, sloopgoud (dus een kapotte ketting of een enkele oorbel), een duur horloge van bijvoorbeeld Cartier, Rolex, Breitling, IWC of Omega, Blu-Ray discs, je DVD-verzameling, computergames, een espresso apparaat, een Dyson stofzuiger, DJ-apparatuur zoals draaitafels en andere audio-apparatuur, digitale camera’s, actiecamera’s van bijvoorbeeld GoPro, een merkzonnebril en nog veel meer.

Spullen kopen bij deze pawn shop in Rotterdam Zuid
Hierboven zie je een groot deel van de dingen die je kunt verkopen of belenen bij deze pawn shop in Rotterdam Zuid en natuurlijk kun je in de winkel ook van alles kopen. Dankzij de dagelijkse inkoop van allerlei spullen is er veel variatie en komen er altijd nieuwe spullen bij, misschien zit er wel eens wat leuks voor je bij waar je al tijden naar op zoek bent of vind je een leuk cadeautje voor iemand. Loop er dus regelmatig even naar binnen!

Adres van Used Products Rotterdam Zuid
Groene Hilledijk 214-216
3074 AC, Rotterdam

Overige gegevens van Used Products Rotterdam Zuid
Telefoonnummer: 010-8420652
Email: rotterdamzuid@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsrotterdamzuid.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Rotterdam Zuid voor de openingstijden. Kijk ook op de pawn shop in Rotterdam-pagina voor nog meer pandjeshuizen in deze plaats.

Related posts

Leave a Comment