Search

Used Products – Rotterdam West

Used Products Rotterdam West
Dit pandjeshuis in Rotterdam West kun je omschrijven als een echte pawn shop, je kunt er spullen in onderpand geven om zo direct cash geld te lenen, je kunt er je gebruikte spullen verkopen en in de winkel is een uitgebreid assortiment aan tweedehands vaak weinig gebruikte spullen te koop. Dit pandjeshuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op ruim een kilometer ten westen van het centrum van Rotterdam en het station. Via de S114 of S115 en de Vierambachtsstraat is deze vestiging van de Used Products keten ook goed bereikbaar met de auto.

Je spullen verpanden of verkopen in Rotterdam West
Wanneer je direct cash geld nodig bent kun je bij dit pandjeshuis in Rotterdam West je spullen verpanden ofwel belenen. Een taxateur bepaalt de waarde van je spullen en wanneer ze het in willen nemen krijg je direct cash geld mee. Op de besproken datum koop je – met rente – je spullen terug. Dit is een makkelijke en snelle manier wanneer je snel contant geld nodig hebt en je dit niet bij familie, bank of vrienden kunt of wilt lenen.

Heb je nog wat liggen wat je toch nooit gebruikt? Bij deze pawn shop kun je ook je spullen verkopen, dit scheelt je een hoop tijd en moeite en je hoeft er niet mee op een rommelmarkt te gaan staan of een advertentie te plaatsen op bijvoorbeeld Marktplaats.

Bij deze pawn shop in Rotterdam West kun je een grote variatie aan spullen in onderpand geven en verkopen. Waardevolle en waardevaste spullen zijn natuurlijk altijd interessant, deze neemt het pandjeshuis graag in en hiervoor krijg je ook veel geld. Vooral goud is geliefd, dit kan zijn in de vorm van goudbaren, een gouden ketting, gouden ring, gouden horloge maar ook sloopgoud, dus bijvoorbeeld een gouden oorbel waarvan je de tweede kwijt bent. Naast gouden horloges zijn dure horloges van merken als Cartier, Rolex, Breitling, IWC of Omega ook interessant. Daarnaast kun je hier terecht met allerlei andere spullen zoals merkzonnebrillen, een fiets, je iPad en iPhone, elektrisch gereedschap, je scooter, Blu-Ray discs en spelers, DVD’s en series, je elektrische gitaar, een espresso apparaat, je oude smartphone, een laptop of tablet, een Dyson stofzuiger, een Playstation, Nintendo, Xbox en Wii Game console of alleen games en nog veel meer.

Spullen kopen bij deze pawn shop in Rotterdam West
Hierboven zie je een groot deel van de dingen die je kunt verpanden of verkopen heb je bij deze pawn shop in Rotterdam West en in de winkel vind je een groot assortiment met tweedehands en vaak weinig gebruikte spullen die te koop zijn. Soms zijn er ook compleet nieuwe spullen te koop en dankzij de inkoop is er een dagelijks wisselende voorraad. Loop er dus regelmatig even binnen, misschien vind je er iets waar je al jaren naar op zoek bent of kom je een leuk cadeau voor iemand tegen.

Adres van Used Products Rotterdam West
Vierambachtsstraat 102A
3023 AT, Rotterdam

Overige gegevens van Used Products Rotterdam West
Telefoonnummer: 010-7422470
Email: rotterdamwest@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsrotterdamwest.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Rotterdam West voor de openingstijden. Kijk op de Pawn Shops in Rotterdam-pagina voor nog meer pandjeshuizen in deze plaats.

Related posts

Leave a Comment