Search

Used Products – Rotterdam Oost

Used Products Rotterdam Oost
Dit pandjeshuis van de Used Products keten is te vinden in Rotterdam Oost, bij het Alexandrium Shopping Center. Dit is een echte pawn shop, je kunt er spullen in onderpand geven om zo cash geld te lenen met de terugkoopregeling en je kunt je spullen ook verkopen of inruilen voor iets anders. Natuurlijk heeft dit pandjeshuis ook een groot aantal dingen te koop en het aanbod wisselt dagelijks. Deze winkel is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer, onder andere station Rotterdam Alexander ligt op loopafstand zodat je er met de trein of metro kunt komen en de bus stopt bijna voor de deur. Via o.a. de A20 is dit pandjeshuis ook met de auto eenvoudig te bereiken.

Je spullen verpanden of verkopen
Wanneer je direct cash geld nodig bent is het verpanden ofwel belenen een mogelijkheid. Je gaat met je spullen naar het pandjeshuis en wanneer het interessant voor ze is bepaalt een taxateur de waarde en je krijgt meteen cash geld mee. Op de afgesproken datum koop je je spullen – met rente – terug. Dit is een makkelijke manier om snel even geld te lenen wanneer je dit niet bij de bank, familie of vrienden kunt of wilt. Natuurlijk krijg je voor waardevolle spullen veel geld mee.
Heb je nog iets staan of liggen wat je toch niet gebruikt? Dan kun je ze bij deze pawn shop ook verkopen waardoor je binnen korte tijd met cash geld naar buiten loopt. Dit scheelt je een hoop tijd en moeite, je hoeft er niet mee op een rommelmarkt te gaan staan of een advertentie op Marktplaats te zetten.

Bij deze pawn shop in Rotterdam Oost kun je van alles in onderpand geven en verkopen waarbij goud altijd interessant is vanwege de hoge waarde en de waardevastheid. Dit kan sloopgoud zijn, een goudbaar maar ook je gouden ketting of gouden ring. Daarnaast kun je hier terecht met merkzonnebrillen, dure horloges van IWC, Cartier, Breitling, Rolex of Omega, je scooter, iPad en iPhone, je vorige smartphone, een tablet of laptop, messen en luchtbuksen, GoPro camera of andere actiecamera, Blu-Ray discs, elektrisch gereedschap, dvd’s en series, een espressoapparaat en nog veel meer waardevolle spullen.

Spullen kopen bij deze pawn shop in Rotterdam Oost
Naast dat je spullen kunt verpanden of verkopen heb je bij deze pawn shop in Rotterdam Oost natuurlijk ook een ruime selectie aan tweedehands en vaak weinig gebruikte spullen die te koop zijn. Hierboven zie je een klein overzicht van wat ze in de winkel te koop hebben en dagelijks komen er nieuwe dingen bij. Misschien heb je net geluk en is er net iets in de winkel gekomen waar je al een tijdje naar op zoek bent of vind je iets anders leuks voor jezelf of als cadeau. Loop er dus regelmatig even naar binnen om te kijken wat voor nieuws er is.

Adres van Used Products Rotterdam Oost
Grote Beer 19b
3067 TR, Rotterdam

Overige gegevens van Used Products Rotterdam Oost
Telefoonnummer: 010-3410464
Email: rotterdamoost@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsrotterdamoost.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Rotterdam Oost voor de openingstijden. Kijk ook op de pawn shops in Rotterdam-pagina voor nog meer pandjeshuizen in deze plaats.

Related posts

Leave a Comment