Search

Used Products – Roermond

Used Products Roermond
Used Products Roermond is één van de weinige pandjeshuizen in Limburg. Dit pandjeshuis ligt tussen het centrum en het station van Roermond in, allebei liggen ze op loopafstand. Ook zijn er dichtbij voldoende – betaalde – parkeerplaatsen waardoor dit pandjeshuis ook eenvoudig met de auto bereikbaar is. Deze winkel kun je een echte pawn shop kunnen noemen, ze verkopen een grote selectie aan tweedehands en nauwelijks gebruikte of soms nieuwe producten, je kunt er je spullen verpanden ofwel belenen of eventueel verkopen.

Je spullen verpanden of verkopen
Wanneer je meteen cash geld nodig bent kun je bij dit pandjeshuis in Roermond je spullen verpanden met de terugkoopregeling. Je gaat met je spullen naar de winkel en de taxateur bepaalt de waarde. Na het bespreken van de voorwaarden krijg je direct cash geld mee. Op het afgesproken moment koop je je spullen – met rente – weer terug. Dit is een makkelijke oplossing wanneer je even snel geld nodig bent en dit niet bij vrienden of bij de bank kunt of wilt lenen. Voor waardevolle spullen kun je natuurlijk het meeste geld lenen.

Wanneer je spullen hebt staan of liggen die je nooit gebruikt dan kun je ze bij dit pandjeshuis ook verkopen. Je krijgt direct cash geld voor je spullen en het scheelt je dus een hoop tijd en moeite want je hoeft niet te wachten op je Marktplaats advertentie of er mee op een rommelmarkt te gaan staan.

Deze pawn shop in Roermond neemt van alles in onderpand en koopt ook van alles in, denk hierbij aan professionele audio apparatuur, Apple producten zoals iPads en iPhones, smartphones van andere merken, tablets en notebooks, gameconsoles van bijvoorbeeld Nintendo, Xbox en PlayStation, een luxe espresso apparaat, je gouden ring of gouden ketting, een digitale camera of actiecamera van bijvoorbeeld GoPro, Blu-Ray discs en spelers, een Dyson stofzuiger, gereedschap en nog veel meer!

Spullen kopen bij dit pandjeshuis in Roermond
Hierboven zie je al een klein overzicht wat deze pawn shop in Roermond verkoopt en dit soort spullen kun je ook in de winkel kopen. Veel van de spullen die je bij dit pandjeshuis tegenkomt zijn weinig gebruikt en soms zelfs gloednieuw! Loop er dus altijd even binnen wanneer je in de buurt bent, misschien vind je nog wel iets leuks voor jezelf of als cadeau.

Adres van Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041 HK, Roermond

Overige gegevens van Used Products Roermond
Telefoonnummer: 0475-760155
Email: roermond@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsroermond.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Roermond voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment