Search

Used Products – Purmerend

Used Products Purmerend
Used Products Purmerend ligt in het centrum en is vanaf het station bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de auto kun je in het centrum parkeren, bijvoorbeeld in de buurt van de Albert Heijn. Deze winkel in Purmerend van de Used Products keten zou je een echte pawn shop kunnen noemen, je kunt er spullen verpanden ofwel belenen, je kunt er je spullen verkopen en je vind er een uitgebreide keuze aan tweedehands en regelmatig ook nieuwe producten.

Je spullen verpanden of verkopen
Wanneer je meteen cash geld nodig bent kun je bij dit pandjeshuis je spullen verpanden met de terugkoopregeling. Na taxatie en het bespreken van de voorwaarden krijg je direct cash geld mee. Dit is makkelijk wanneer je even snel geld nodig bent en dit niet van vrienden of van de bank kunt of wilt lenen. Op het afgesproken moment koop je je spullen – met rente – weer terug en krijg je ze weer mee naar huis. Dit kan met kleine spullen maar soms kun je ook je auto verpanden!

Heb je nog iets in huis staan wat je nooit gebruikt of waar je niet aan bent gehecht? Bij dit pandjeshuis kun je je spullen ook verkopen. Je krijgt meteen cash geld mee voor je spullen, dit scheelt je weer de tijd en moeite om het bijvoorbeeld op Marktplaats of op een rommelmarkt te verkopen.

Deze pawn shop in Purmerend neemt van alles in onderpand en koopt dit ook in, denk hierbij aan Apple producten, je smartphone, een tablet of laptop, een gouden ring of gouden ketting, Blu-Ray discs en spelers, een espresso apparaat, een Dyson stofzoger, je gameconsole van bijvoorbeeld Playstation, Nintendo of Xbox, een professionele draaitafel, een flatscreen TV, je GoPro actiecamera, je digitale camera en nog veel meer!

Spullen kopen bij dit pandjeshuis in Purmerend
Deze pawn shop in Purmerend verkoopt dus ook een grote variatie aan producten waarvan je hierboven een deel ziet. Veel van de spullen die je in de winkel tegenkomt zijn heel weinig gebruikt en soms gloednieuw. Omdat het een echte pawn shop is kom je er dus van alles tegen, soms voor jezelf of soms als cadeau voor iemand anders. Loop er dus regelmatig even binnen!

Adres van Used Products Purmerend
Hoogstraat 29
1441 BB, Purmerend

Overige gegevens van Used Products Purmerend
Telefoonnummer: 0299-420886
Email: purmerend@usedproducts.nl
Website: www.usedproductspurmerend.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Purmerend voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment