Search

Used Products – Oss

Used Products Oss
Used Products Oss ligt in het centrum van Oss, op een paar honderd meter afstand van het station. Wanneer je met de auto naar dit pandjeshuis gaat kun je het beste eerst het centrum aanhouden en dan parkeren op bijvoorbeeld het Jurgensplein, vanaf daar loop je in een minuut naar het pandjeshuis. Je zou deze vestiging van de Used Products keten in Oss een echte pawn shop kunnen noemen, je kunt je spullen verpanden en verkopen en je kunt verschillende tweedehands en regelmatig ook nieuwe of refurbished producten kopen.

Je spullen verpanden of verkopen
Wanneer je direct cash geld nodig bent kun je bij dit pandjeshuis eenvoudig je waardevolle spullen verpanden met de terugkoopregeling. Na taxatie en het bespreken van de voorwaarden krijg je direct cash geld mee. Dit is ideaal wanneer je even snel geld nodig bent en dit niet van de bank of van vrienden kunt of wilt lenen. Op het afgesproken moment koop je je spullen (met rente) terug en krijg je ze weer mee.
Als je nog iets hebt staan wat je toch niet meer gebruikt of waar je niet aan bent gehecht kun je dit ook proberen te verkopen bij dit pandjeshuis. Je krijgt dan meteen contant geld voor je spullen en hoeft er niet mee op Marktplaats of op een rommelmarkt mee te gaan staan.

Deze pawn shop in Oss neemt van alles in onderpand en koopt dit ook in, denk hierbij aan gouden en zilveren sieraden, een merkzonnebril of een duur horloge, gameconsoles van Playstation, Xbox en Nintendo, professionele draaitafels, een flatscreen TV, een smartphone of tablet, Apple producten (die zijn altijd geliefd), Blu-Ray discs en DVD’s, een espresso apparaat of Dyson stofzuiger, een digitale camera of actiecamera zoals een GoPro, je elektrische gitaar en zelfs je scooter!

Spullen kopen bij dit pandjeshuis in Oss
Het pandjeshuis in Oss heeft zoals je hierboven ziet een grote variatie aan spullen die ze in onderpand nemen en inkopen en in de winkel kom je dus ook veel van dit soort spullen tegen. Soms zijn ze gloednieuw of heel even gebruikt, soms refurbished en soms antiek! Er is eigenlijk altijd wel iets voor je te vinden, zoals gezegd is het een echte pawn shop! Loop er dus regelmatig even naar binnen, dankzij het wisselende assortiment is er altijd wel iets leuks voor jezelf of als cadeau te vinden.

Adres van Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341 HD, Oss

Overige gegevens van Used Products Oss
Telefoonnummer: 0412-785009
Email: oss@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsoss.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Oss voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment