Search

Used Products – Maastricht

Used Products Maastricht
Used Products Maastricht is één van de weinige pandjeshuizen in Limburg en het ligt aan het centrum van Maastricht, op een paar honderd meter van de Wilhelminabrug en dichtbij de Markt. Deze vestiging van de Used Products keten in Maastricht is een echte pawn shop, je kunt er spullen verpanden en belenen, verkopen tegen cash geld en zelfs in consignatie inbrengen. Natuurlijk is er in deze pawn shop ook een ruime keus aan spullen te koop, tweedehands en vaak weinig gebruikt en soms zelfs gloednieuw.

Je spullen verpanden of verkopen
Heb je direct cash geld nodig? Wanneer je meteen geld nodig hebt en dit niet bij de bank, vrienden of familie wilt lenen is dit pandjeshuis een oplossing, je kunt hier je spullen verpanden of belenen. Een taxateur bepaalt de waarde van je spullen en wanneer ze ingenomen worden krijg je direct cash geld mee. Op het afgesproken moment betaal je je lening terug (met rente) en je krijgt je spullen weer mee.
Ook kun je spullen die je niet meer gebruikt of waar je niet aan bent gehecht verkopen aan dit pandjeshuis. Desgewenst kun je je spullen in consignatie geven, het pandjeshuis gaat ze dan voor je verkopen waarbij het grootste gedeelte van de inkomsten voor jou is. Deze opties zijn een goede oplossing wanneer je iets wilt verkopen en geen tijd of geen zin hebt om er mee op bijvoorbeeld Marktplaats of op een rommelmarkt te gaan staan.

Deze pawn shop in Maastricht neemt een grote verscheidenheid aan spullen in zoals audio apparatuur, een fiets of scooter, gouden en zilveren sieraden, Blu-Ray discs, gameconsoles van Xbox, Nintendo en PlayStation, games, gereedschap, huishoudelijke apparatuur, luxe apparatuur, muziekinstrumenten zoals saxofoons en gitaren, computers en laptops, tablets, smartphones, alle Apple producten, navigatiesystemen, messen, digitale camera’s, muntenverzamelingen, een GoPro actiecamera en nog veel meer.

Spullen kopen bij dit pandjeshuis in Maastricht
Het pandjeshuis in Maastricht neemt zoals je hierboven ziet een grote verscheidenheid aan spullen in en dit soort spullen vind je dan ook terug in de winkel, en nog veel meer! Als je in de buurt bent is het aan te raden om er altijd even binnen te lopen, dankzij het wisselende assortiment is er altijd wel wat leuks voor jezelf of als cadeau te vinden.

Adres van Used Products Maastricht
Boschstraat 97
6211 AW, Maastricht

Overige gegevens van Used Products Maastricht
Telefoonnummer: 043-8525787
Email: maastricht@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsmaastricht.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Maastricht voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment