Search

Used Products – Lelystad

Used Products Lelystad
Used Products Lelystad is één van de weinige pandjeshuizen in Flevoland en ligt in Winkelcentrum De Gordiaan, centraal gelegen in Lelystad en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Deze vestiging van de Used Products keten is een echte pawn shop in Lelystad, je kunt er spullen verpanden ofwel belenen, verkopen tegen cash geld en natuurlijk ook kopen. Met een groot assortiment aan tweedehands en nieuwe of weinig gebruikte spullen is er van alles te vinden.

Je spullen verpanden of verkopen
Wanneer je direct cash geld nodig hebt en dit niet bij de bank, vrienden of familie wilt lenen is dit pandjeshuis een uitkomst. Je kunt je spullen verpanden of belenen door ze naar dit pandjeshuis te brengen en ze te laten taxeren. Wanneer je akkoord bent met het bedrag en de voorwaarden laat je de spullen achter en je krijgt meteen cash geld mee. Op het afgesproken moment betaal je – met rente – je lening terug en krijgt je spullen weer mee naar huis. Zoals als gezegd is dit een echte pawn shop, je kunt spullen die je niet gebruikt of niet aan bent gehecht ook verkopen tegen cash geld. Zo heb je snel je geld en hoef je geen moeite te doen om er mee op Marktplaats of op een vrijmarkt te staan.

Bij dit pandjeshuis in Lelystad kun je een grote hoeveelheid aan spullen in onderpand geven of verkopen. Natuurlijk krijg je voor waardevolle en geliefde spullen het meeste cash. Denk hierbij aan iets van goud zoals een gouden ketting of gouden ring, een tablet of smartphone, een Apple product, je Nintendo of PlayStation gameconsole of games, een elektrische gitaar of saxofoon, een actiecamera van bijvoorbeeld GoPro, een digitale camera of zelfs je scooter!

Spullen kopen bij dit pandjeshuis
Bij dit pandjeshuis in Lelystad kun je zoals je hierboven ziet veel verpanden of verkopen en dit soort spullen vind je dan ook terug in de winkel. In deze pawn shop koop je dus iets leuks voor jezelf of als cadeau voor iemand. Je hebt een grote keuze uit tweedehands en weinig gebruikte spullen, soms zelfs nieuw. Ga er dus regelmatig even langs of er iets voor je bij tussen zit.

Adres van Used Products Lelystad
Neringpassage 70
8224 JP, Lelystad

Overige gegevens van Used Products Lelystad
Telefoonnummer: 0320-215377
Email: lelystad@usedproducts.nl
Website: www.usedproductslelystad.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Lelystad voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment