Search

Used Products – Leiden

Used Products Leiden
Used Products Leiden ligt aan de rand van het centrum en op zo’n kilometer afstand van het station van Leiden en is met het openbaar vervoer en met de auto goed bereikbaar. Deze vestiging in Leiden is onderdeel van de Used Products keten en een echte pawn shop, je kunt hier spullen verpanden ofwel belenen en ook verkopen tegen contant geld. Het is een ruime winkel met een groot assortiment aan tweedehands producten, soms weinig gebruikt, soms helemaal nieuw.

Je spullen verpanden of verkopen
Heb je direct cash geld nodig en wil of kun je dit niet bij de bank, vrienden of familie lenen? Dan kan dit pandjeshuis in Leiden een oplossing bieden. Bij dit pandjeshuis kun je je spullen verpanden ofwel belenen. Na taxatie van je spullen krijg je meteen cash geld mee. Op het afgesproken moment betaal je – met rente – je lening terug en krijgt je spullen weer mee naar huis. Omdat deze winkel in Leiden een echte pawn shop is kun je ook spullen waar je niet aan bent gehecht of toch niet gebruikt direct verkopen tegen cash geld. Zo heb je meteen je geld en hoef je er niet mee op Marktplaats of op een vrijmarkt te staan.

Dit pandjeshuis neemt een grote hoeveelheid aan spullen in als onderpand of inkoop. Voor weinig gebruikte waardevolle spullen krijg je natuurlijk het meeste geld, denk hierbij aan een gouden ketting of andere gouden sieraden, een tablet of laptop, smartphone of iPhone, andere Apple producten zoals een iPad, een flatscreen TV, gameconsoles van PlayStation, Xbox of Nintendo, muziekinstrumenten als een elektrische gitaar of saxofoon, een digitale camera of een actiecamera van bijvoorbeeld GoPro en nog veel meer.

Spullen kopen bij dit pandjeshuis
Hierboven zie je een klein overzicht van wat je bij dit pandjeshuis kunt verpanden of verkopen en dit soort spullen zijn ook in de winkel te koop. Het assortiment in deze pawn shop wisselt dagelijks en dankzij dit wisselende assortiment heb je altijd een ruime keuze aan tweedehands en weinig gebruikte spullen. Een deel van de dingen die je in deze winkel tegenkomt zijn zelfs nieuw! Ga dus regelmatig langs deze winkel om te kijken of er misschien iets leuks voor jezelf te vinden is of als cadeau voor iemand.

Adres van Used Products Leiden
Hooigracht 88
2312 KX, Leiden

Overige gegevens van Used Products Leiden
Telefoonnummer: 071-5135785
Email: leiden@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsleiden.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Leiden voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment