Search

Used Products – Leeuwarden

Used Products Leeuwarden
Used Products Leeuwarden ligt in het centrum van Leeuwarden op zo’n 700 meter van het station. Deze Leeuwardense vestiging van de Used Products keten is een echte pawn shop, je kunt hier spullen verpanden ofwel belenen en ook verkopen tegen contant geld. In de winkel zelf vind je een grote hoeveelheid aan tweedehands producten, soms weinig gebruikt, soms helemaal nieuw.

Je spullen verpanden of verkopen
Wanneer je direct contant geld nodig bent en je wilt dit niet bij familie, vrienden of de bank lenen dan kun je bij dit pandjeshuis in Leeuwarden je waardevolle spullen verpanden ofwel belenen. Na taxatie krijg je meteen contant geld mee en de voorwaarden voor terugkoop van je spullen. Op het afgesproken moment betaal je – met rente – je lening terug en krijg je je spullen weer mee. Omdat deze winkel in Leeuwarden een echte pawn shop is kun je ook spullen die je toch niet gebruikt meteen verkopen. Dit gaat lekker snel en je hoeft er niet mee op Marktplaats of een vrijmarkt te staan.

Bij dit pandjeshuis in Leeuwarden kun je van alles verpanden of verkopen, denk hierbij aan gouden sieraden, een ring met een diamant, een smartphone, tablet of flatscreen TV, een Nintendo, PlayStation of Xbox gameconsole, een laptop, gereedschap of een muziekinstrument of wat dan ook.

Spullen kopen bij dit pandjeshuis
Hierboven staat een deel van de spullen die je bij deze pawn shop kunt verpanden of verkopen en in de winkel zijn dit soort spullen dan ook te koop. Dankzij het wisselende assortiment is er altijd een ruime keuze aan tweedehands, weinig gebruikte of soms nieuwe spullen te koop. In dit pandjeshuis kun je dus ook iets moois voor jezelf vinden of als cadeautje.

Adres van Used Products Leeuwarden
Voorstreek 13
8911 JH, Leeuwarden

Overige gegevens van Used Products Leeuwarden
Telefoonnummer: 058-2157466
Email: leeuwarden@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsleeuwarden.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Leeuwarden voor de openingstijden. Kijk op de pandjeshuis in Leeuwarden-pagina voor nog meer pawn shops in deze plaats.

Related posts

Leave a Comment