Search

Used Products – Hoorn

Used Products Hoorn
Dit pandjeshuis in Hoorn ligt aan de rand van het centrum van Hoorn en op een paar honderd meter van het station. Met het openbaar vervoer is dit pandjeshuis dus goed bereikbaar en met de auto kom je er bijvoorbeeld via de A7 of de N506. Deze vestiging van de Used Products keten is een echte pawn shop, je kunt hier spullen verpanden ofwel belenen maar ook verkopen tegen cash geld. Ook kun je er een grote hoeveelheid aan producten kopen, soms nieuw of heel weinig gebruikt.

Je spullen verpanden of verkopen
Wanneer je snel cash geld nodig bent en je wilt of kunt dit niet bij familie of de bank lenen dan kun je bij dit pandjeshuis in Hoorn je spullen verpanden ofwel belenen met de terugkoopregeling. Met je spullen ga je naar de winkel en een taxateur bepaalt hoeveel cash geld je hiervoor kunt lenen. Na de afgesproken tijd koop je – met rente – je spullen weer terug. Omdat dit een echte pawn shop is kun je ook je spullen verkopen of inruilen tegen iets wat je liever wilt. Het verkopen van je spullen aan dit pandjeshuis is een stuk sneller en makkelijker dan het bijvoorbeeld op Marktplaats zetten.

Je kunt van alles verpanden of verkopen bij dit pandjeshuis en erg waardevol is bijvoorbeeld goud. Ook vanwege de waardevastheid is dit een geliefd artikel om te belenen. Verder kun je hier terecht met je Nintendo of PlayStation, elektrische gitaar, espresso apparaat, elektrisch gereedschap, merkzonnebril, je postzegel- of muntenverzameling, tablet of smartphone, iets van Apple, een Dyson stofzuiger, GoPro camera, zilveren bestek of wat dan ook.

Spullen kopen bij dit pandjeshuis
Hierboven staan de spullen die je bij deze pawn shop kunt verkopen of verpanden en natuurlijk is er in de winkel ook een ruime keuze aan dit soort spullen te koop. Dankzij de dagelijks wisselende voorraad aan tweedehands en vaak weinig gebruikte of zelfs nieuwe spullen is er altijd wel iets voor jezelf of als cadeau voor iemand.

Adres van Used Products Hoorn
Achterstraat 55
1621 GH, Hoorn

Overige gegevens van Used Products Hoorn
Telefoonnummer: 0229-767045
Email: hoorn@usedproducts.nl
Website: www.usedproductshoorn.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Hoorn voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment