Search

Used Products – Hoofddorp

Used Products Hoofddorp
Dit pandjeshuis in Hoofddorp ligt in het centrum van Hoofddorp, dichtbij de Markt. Deze winkel ligt op ongeveer 800 meter van het station van Hoofddorp en is met de auto goed bereikbaar, bijvoorbeeld via de A4 en N201. Deze vestiging van de Used Products keten kun je zien als echte pawn shop, je kunt hier je spullen belenen ofwel verpanden tegen cash geld, je kunt je spullen verkopen en natuurlijk kun je er ook terecht om tweedehands artikelen te kopen die vaak weinig of helemaal niet zijn gebruikt.

Je spullen verpanden of verkopen
Heb je snel cash geld nodig en kun of wil je dit niet bij familie of bij de bank lenen? Dan kun je bij dit pandjeshuis in Hoofddorp je spullen verpanden. Met spullen die je wel even kunt missen ga je naar de winkel en een taxateur bepaalt hoeveel geld je hiervoor kunt lenen. Binnen de afgesproken tijd koop je – met rente – je spullen weer terug. Omdat Used Products Hoofddorp een echte pawn shop is kun je hier niet alleen je spullen verpanden, je kunt ze ook verkopen! Dit is makkelijk voor spullen die je toch niet meer gebruikt of niet aan bent gehecht en het bespaart je de moeite om ze op Marktplaats te zetten of te wachten tot er een vrijmarkt is.
Het is mogelijk om van alles te verpanden of te verkopen maar natuurlijk krijg je het meeste cash voor waardevolle spullen. Goud is altijd een geliefd voorwerp vanwege de waardevastheid, daarnaast kun je hier naar toe met een dure merkzonnebril of horloge, je Nintendo, Playstation of Xbox, een elektrische gitaar, Senseo of espresso apparaat, gereedschap, een muntenverzameling, tablet, smartphone, GoPro camera, Dyson stofzuiger, Apple apparatuur, een saxofoon, digitaal fototoestel of Dyson stofzuiger.

Spullen kopen bij dit pandjeshuis
Hierboven staan de spullen die je bij deze pawn shop kunt verpanden en verkopen en natuurlijk zijn deze ook regelmatig in de winkel terug te vinden. Er is een dagelijks wisselende voorraad dus loop er af en toe even binnen, je weet nooit wat je gaat vinden; misschien iets voor jezelf of als cadeautje voor iemand!

Adres van Used Products Hoofddorp
Tuinweg 12a
2132 DP, Hoofddorp

Overige gegevens van Used Products Hoofddorp
Telefoonnummer: 023-5651873
Email: hoofddorp@usedproducts.nl
Website: www.usedproductshoofddorp.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Hoofddorp voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment