Search

Used Products – Hilversum

Used Products Hilversum
Dit pandjeshuis in Hilversum ligt in het centrum en vlak bij het station. Hierdoor is het pandjeshuis makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Wanneer je met de auto komt kun je het beste eerst het centrum aanhouden en dan kiezen voor de betaalde parkeerplaats Hilvertshof of Markt. Deze winkel is onderdeel van de Used Products keten en het is een echte pawn shop, je kunt hier je spullen verpanden ofwel belenen voor cash geld en er is een grote hoeveelheid aan tweedehands artikelen te koop. Ook kun je spullen die je niet meer gebruikt hier makkelijk verkopen.

Je spullen verpanden of verkopen
Wanneer je snel contant geld nodig bent en dit niet bij de bank of bij familie kunt of wilt lenen kun je bij Used Products Hilversum je waardevolle spullen verpanden. Een taxateur bepaalt de waarde van hetgeen je inbrengt en met de terugkoopregeling koop je het – met rente – op het afgesproken tijdstip weer terug. Als je nog spullen hebt staan of liggen die je toch niet gebruikt of waar je niet aan bent gehecht kun je ze ook aan dit pandjeshuis verkopen. Zie je in de winkel iets staan wat je graag wilt hebben? Dan kun je misschien ook wel ruilen!

Used Products Hilversum een echte pawn shop is kun je er van alles verpanden of verkopen. Omdat goud altijd waardevast en waardevol is, is dit een geliefd artikel maar je kunt hier nog met veel meer terecht. Denk hierbij aan je gameconsole van bijvoorbeeld Nintendo, Playstation of Xbox, je elektrische gitaar, een espresso apparaat of Senseo, een Dyson stofzuiger, heel veel Apple producten, een tablet of smartphone, elektrische apparatuur, een merkhorloge of een dure zonnebril, GoPro camera’s of een digitaal fototoestel en nog veel meer.

Spullen kopen bij dit pandjeshuis
Natuurlijk zijn de spullen die je hierboven ziet ook regelmatig te koop bij dit pandjeshuis en omdat ze een dagelijks wisselende voorraad hebben is het aan te raden om er regelmatig even binnen te lopen. Er is altijd wel iets leuks te vinden, niet alleen voor jezelf maar ook als origineel cadeautje.

Adres van Used Products Hilversum
Spoorstraat 69
1211 GA, Hilversum

Overige gegevens van Used Products Hilversum
Telefoonnummer: 035-6223779
Email: hilversum@usedproducts.nl
Website: www.usedproductshilversum.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Hilversum voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment