Search

Used Products – Heerlen

Used Products Heerlen
Deze vestiging van Used Products ligt in het centrum van Heerlen, op een paar honderd meter van het station. Met het openbaar vervoer is dit pandjeshuis goed bereikbaar en via de N281 ook met de auto. Dit pandjeshuis in Heerlen is niet complete pawn shop, je kunt er namelijk niet je waardevolle spullen verpanden. Wel kun je er je spullen verkopen en natuurlijk van alles kopen of inruilen.

Je spullen verkopen of inruilen
Bij dit pandjeshuis in Heerlen kun je spullen die je niet meer gebruikt verkopen of inruilen tegen iets leuks wat je in de winkel ziet. Used Products Heerlen koopt van alles in zoals iPads en iPhones, smartphones, televisies, laptops en tablets, Playstation, Xbox en Nintendo, keukenapparatuur, gereedschap en nog veel meer.

Spullen kopen bij dit pandjeshuis in Heerlen
Hierboven zie je deels welke spullen je kunt verkopen of inruilen en natuurlijk zijn dit soort dingen ook te koop in dit pandjeshuis. Dankzij een groot gevarieerd aanbod en een dagelijks wisselend assortiment is er altijd wel iets leuks voor je te vinden, loop er dus regelmatig even naar binnen als je in de buurt bent, misschien is er wel iets leuks voor je te vinden voor jezelf of als cadeautje.

Adres van Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37a
6411 LJ, Heerlen

Overige gegevens van Used Products Heerlen
Telefoonnummer: 045 – 8517177
Email: heerlen@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsheerlen.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Heerlen voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment