Search

Used Products – Heerhugowaard

Used Products Heerhugowaard
Deze vestiging van Used Products ligt vlak bij het station van Heerhugowaard en is dus eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Ook met de auto kom je makkelijk bij dit pandjeshuis, vanuit bijvoorbeeld Alkmaar.
Dit is een echte pawn shop, je vindt er een grote hoeveelheid aan tweedehands artikelen en daarnaast een variatie aan nieuwe spullen. Ook kun je bij dit pandjeshuis je waardevolle goederen verpanden ofwel belenen, verkopen of inruilen.

Je spullen verpanden of verkopen
Wanneer je even snel contant geld nodig bent en dit niet bij de bank of bij vrienden kunt of wilt lenen kun je bij Used Products Heerhugowaard je spullen verpanden. Een taxateur bepaalt de waarde van je spullen en met de terugkoopregeling koop je later je spullen (met rente) weer terug. Wanneer je dingen in huis hebt staan die je niet of weinig gebruikt dan kun je ze bij dit pandjeshuis ook gewoon verkopen tegen cash geld en natuurlijk kun je het ook meteen inruilen tegen iets leuks wat je in de winkel tegenkomt.

Omdat Used Products Heerhugowaard een echte pawn shop is kun je er van alles verpanden of verkopen, denk hierbij aan een espresso apparaat, Dyson stofzuiger, tablet en smartphone, scooter, draaitafel, juwelen en gouden sieraden, GoPro camera’s en andere actiecamera’s, laptops, Apple apparatuur, Nintendo, PlayStation en Xbox gameconsoles en games, muziekinstrumenten en nog veel meer.

Spullen kopen bij dit pandjeshuis
Hierboven zie je een deel van de spullen die je bij dit pandjeshuis in Heerhugowaard kunt verkopen of verpanden en natuurlijk kun je dit soort spullen ook bij dit pandjeshuis kopen. Dankzij de dagelijkse wisselende is er in de winkel altijd wel iets leuks voor je te vinden, misschien voor jezelf of als cadeau voor iemand.

Adres van Used Products Heerhugowaard
Stationsplein 24
1703 WB, Heerhugowaard

Overige gegevens van Used Products Heerhugowaard
Telefoonnummer: 072-7430347
Email: heerhugowaard@usedproducts.nl
Website: www.usedproductsheerhugowaard.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Heerhugowaard voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment