Search

Used Products – Haarlem

Used Products Haarlem
Used Products Haarlem ligt op ongeveer twee kilometer van het station van Haarlem en is per auto en openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Met de auto kom je er onder andere via de N200 of de N208. Dit pandjeshuis in Haarlem is één van de eerste en ook één van de grootste winkels in de Used Products keten en je kunt er van alles vinden. Er is een grote hoeveelheid aan tweedehands spullen waarvan een deel niet of nauwelijks is gebruikt.

Je spullen verpanden of verkopen
Wanneer je even snel geld nodig bent en dit niet bij de bank of bij vrienden kunt of wilt lenen kun je bij Used Products Haarlem je spullen belenen ofwel verpanden. Een taxateur bepaalt de waarde van hetgeen je inbrengt en je bespreekt de voorwaarden waarna je direct cash geld meekrijgt. Na de afgesproken tijd koop je je ingebrachte spullen terug (met rente). Als je je spullen niet terugkoopt dan kan het zijn dat ze vervallen aan het pandjeshuis die het vervolgens weer kan verkopen.
Als je spullen hebt die je toch niet gebruikt kun je deze bij dit pandjeshuis ook verkopen tegen contant geld. Zo hoef je niet met je spullen op Marktplaats of op de vrijmarkt te gaan staan; lekker makkelijk!
Bij Used Products Haarlem kun je van alles verpanden of verkopen, het is een echte pawn shop! Waardevolle en weinig gebruikte spullen leveren natuurlijk het meeste op maar je kunt er met alles terecht: Je oude tablet, smartphone, fiets of scooter, GoPro Camera, gouden ketting, elektrische gitaar, flatscreen, motorhelm, duur merkhorloge of zonnebril, sieraden van goud en zilver, fototoestel, verzameling munten en postzegels, gereedschap, gameconsole zoals Nintendo, PlayStation en Xbox, games en nog veel meer.

Spullen kopen bij dit pandjeshuis
Hierboven zie je al staan wat je kunt verkopen en verpanden bij dit pandjeshuis in Haarlem en dit soort spullen kun je er natuurlijk ook kopen! Er is een dagelijks wisselende inventaris waardoor er altijd wel iets nieuws te vinden is. Als je dus zelf op zoek bent naar bijvoorbeeld een weinig gebruikte iPad of smartphone en er niet de hoofdprijs voor wilt betalen dan kun je hier altijd even langsrijden om te kijken. Misschien kom je er ook wel iets anders voor jezelf tegen of een leuk cadeautje voor iemand.

Adres van Used Products Haarlem
Rijksstraatweg 244
2022DJ, Haarlem

Overige gegevens van Used Products Haarlem
Telefoonnummer: 023-5394294
Email: haarlem@usedproducts.nl
Website: www.usedproductshaarlem.nl

Omdat openingstijden van winkels nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Used Products Haarlem voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment