Search

Tilburg -Pandhuis Tilburg

Pandhuis Tilburg
Pandhuis Tilburg ligt net naast het centrum van Tilburg, op zo’n 600 meter van het station. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is dit pandjeshuis goed bereikbaar. Pandhuis Tilburg is onderdeel van het Goudwisselkantoor en gespecialiseerd in het in onderpand nemen en inkopen van goud tegen contant geld, het is dus geen klassieke pawn shop waar je terecht kunt met allerlei spullen.

Goud verpanden of verkopen tegen contant geld
Heb je snel contant geld nodig en kun of wil je dit niet bij een bank of bij iemand anders lenen? Dan kun je bij Pandhuis Tilburg je gouden voorwerpen verpanden of verkopen tegen contant geld. Met een taxateur bespreek je de waarde van je gouden voorwerpen.
Wanneer je besluit om je goud te verpanden krijg je de voorwaarden voor aflossing van deze tijdelijke lening (met rente). Ben je niet gehecht aan bepaalde gouden voorwerpen? Verkoop ze dan tegen contant geld bij dit pandjeshuis.

Bij dit pandjeshuis in Tilburg verpand of verkoop je bijvoorbeeld je gouden ketting, antieke gouden ring of broche, gouden horloge van een bekend merk zoals Rolex, Cartier, Omega, Longines of Patek Philippe of een gouden munt uit je verzameling. Tegenwoordig zijn goudbaren ook erg geliefd bij goudhandelaren, de waarde hiervan is erg makkelijk te bepalen.
Bij dit pandjeshuis kun je ook terecht met zilveren sieraden van bekende merken als Buddha to Buddha, Pandora en Esprit. Ook Nederlands zilveren bestek en zilveren munten worden vaak geaccepteerd.

Adres van Pandhuis Tilburg
Schouwburgring 14
5038 TL, Tilburg (Noord-Brabant)

Overige gegevens van Pandhuis Tilburg
Telefoon: 013-5351480
Email: info@pandhuis-tilburg.nl
Website: www.pandhuis-tilburg.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Tilburg voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment