Search

Tilburg – Cash4goods

Cash4goods in Tilburg
Dit pandjeshuis in Tilburg bestaat uit Cash4goods en Goods4you; een pandjeshuis en verkoopwinkel. De winkel ligt aan de Schouwburgring, op bijna een kilometer van het station van Tilburg. Op een paar honderd meter afstand is een busstation en met de auto is dit pandjeshuis goed bereikbaar, er zijn meerdere parkeerplaatsen in de buurt. Je zou het kunnen zien als pawn shop, je kunt er je spullen verkopen en verpanden en in de winkel heb je keuze uit tweedehands goederen en nieuwe partijgoederen.

Verpanden of verkopen tegen cash geld
Dit pandjeshuis neemt van alles in onderpand, bijvoorbeeld oude sieraden waaronder gouden sieraden, muziekinstrumenten zoals een elektrische gitaar, merkhorloges, huishoudelijke apparatuur, gereedschap en nog veel meer. Wanneer je met je spullen naar het pandjeshuis gaat worden ze getaxeerd en wanneer je akkoord gaat met de voorwaarden dan krijg je direct cash geld mee. Binnen de afgesproken tijd kun je je spullen – met rente – weer terugkopen. Ook kun je je spullen meteen verkopen aan dit pandjeshuis.

Spullen kopen bij Cash4Goods
Deze pawn shop in Tilburg heeft ook een winkel waar je van alles kunt vinden, zowel tweedehandse spullen als nieuwe goederen die als partij zijn ingekocht. Er is dus een wisselende voorraad waardoor het kan zijn dat er iets te vinden is waar je al tijden naar op zoek bent.

Adresgegevens Cash4goods in Tilburg
Schouwburgring 151-153
5038 TW, Tilburg (Noord-Brabant)

Overige gegevens van Cash4goods
Telefoon: 013-5820074
Email: tilburg@goods4you.nl
Website: www.goods4you.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Cash4goods in Tilburg voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment