Search

Rotterdam Zuid – Cash Converters

Cash Converters in Rotterdam Zuid
Dit pandjeshuis in Rotterdam Zuid kun je zien als een echte pawn shop, je kunt er spullen in onderpand geven, verkopen en natuurlijk kopen in de winkel. De winkel is te vinden in Rotterdam Zuid, in de wijk Feijenoord. Met het openbaar vervoer is dit pandjeshuis goed bereikbaar, er is een tram- en bushalte vlakbij. Ook met de auto is deze pawn shop in Rotterdam goed bereikbaar, via de A16 ben je er zo.

Spullen verpanden of verkopen tegen cash geld
Zoals al gezegd is Cash Converters in Rotterdam Zuid een echte pawn shop en je kunt er van alles in onderpand geven in ruil voor cash geld. Binnen de aangegeven tijd koop je je spullen weer terug met daarbij administratie/opslagkosten. Dit is een manier om even snel aan cash geld te komen wanneer je dit korte tijd nodig bent en het niet bij de bank of bij vrienden en familie kunt lenen. Daarnaast kun je spullen die je nooit gebruikt ook aan dit pandjeshuis verkopen voor contant geld.
Je kunt van alles in onderpand geven en verkopen maar het moet wel in goede staat zijn. Denk hierbij een televisie, gouden en zilveren sieraden, stereo-apparatuur, televisie, je fiets, een tablet of laptop, je gewone computer, gereedschap, je vorige smartphone, huishoudelijke apparatuur, juwelen en andere waardevolle goederen en nog veel meer.

Spullen kopen bij Cash Converters
Zoals al aangegeven kun je bij deze pawn shop in Rotterdam Zuid ook terecht in de winkel voor een grote en wisselende voorraad aan spullen. Een groot deel hiervan is tweedehands en vaak weinig gebruikt. Loop dus regelmatig even binnen bij Cash Converters in Rotterdam Zuid, je weet nooit wat je er tegenkomt!

Adresgegevens Cash Converters in Rotterdam Zuid
Beijerlandselaan 179B
3074 EH, Rotterdam (Zuid-Holland)

Overige gegevens van Cash Converters
Telefoon: 010-4233666
Email: rotterdam1@cashconverters.nl
Website: www.cashconverters.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Cash Converters in Rotterdam Zuid voor de openingstijden. Kijk ook op de Pawn shops in Rotterdam-pagina voor nog meer pandjeshuizen in deze plaats.

Related posts

Leave a Comment