Search

Rotterdam – Pandhuis Rotterdam

Pandhuis Rotterdam
Pandhuis Rotterdam ligt een eindje van het centrum van Rotterdam, via de S103 over de Nieuwe Maas is dit pandjeshuis wel goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het pandjeshuis ligt tussen Rotterdam Charlois en Rotterdam Carnisse aan de Dorpsweg. Pandhuis Rotterdam is onderdeel van het Goudwisselkantoor en het is geen klassieke pawn shop; deze winkel is gespecialiseerd in het in onderpand nemen en inkopen van goud tegen cash geld.

Goud verpanden of verkopen tegen cash geld
Wanneer je even snel cash geld nodig hebt en dit niet bij de bank kunt of wilt lenen kun je bij Pandhuis Rotterdam je goud verpanden of verkopen, je krijgt dan direct cash geld mee. Met een taxateur bespreek je de waarde van je goud en wanneer je besluit om je goud te verpanden krijg je de voorwaarden voor aflossing van deze tijdelijke lening (met rente). Als je niet gehecht bent aan bepaalde gouden voorwerpen kun je ze bij dit pandjeshuis ook meteen verkopen.

Bij dit pandjeshuis in Rotterdam kun je terecht met een gouden ketting, gouden ring, gouden horloge van bijvoorbeeld Cartier, Omiga, Rolex of Patek Philippe. Ook met gouden oorbellen, gouden munten of een goudbaar kun je naar dit pandhuis. In een aantal gevallen kun je ook zilver verpanden of verkopen, bijvoorbeeld een zilveren ketting of armband van Buddha to Buddha, Esprit of Pandora. Ook een verzameling zilveren munten of Nederlands zilveren bestek kan worden verkocht of verpand.

Adres van Pandhuis Rotterdam
Dorpsweg 74a
3083 LD, Rotterdam (Zuid-Holland)

Overige gegevens van Pandhuis Rotterdam
Telefoon: 010-4803001
Website: www.pandhuis-rotterdam.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Rotterdam voor de openingstijden. Kijk ook op de pandjeshuis in Rotterdam-pagina voor nog meer pandjeshuizen in deze plaats.

Related posts

Leave a Comment