Search

Rotterdam – Pandhuis Hooidrift

Pandhuis Hooidrift in Rotterdam
Pandhuis Hooidrift is gespecialiseerd in het in onderpand nemen van gouden sieraden en ligt in de Rotterdamse wijk ‘het Nieuwe Westen’. Met het openbaar vervoer is dit pandjeshuis goed bereikbaar, verschillende trams brengen je op loopafstand en er is een bushalte in de straat. Ook met de auto is dit pandjeshuis goed bereikbaar, er zijn diverse grotere uitvalswegen in de buurt.

Gouden sieraden verpanden tegen cash geld
Bij Pandhuis Hooidrift kun je gouden sieraden tijdelijk in onderpand geven. Een taxateur bepaalt de waarde van je sieraden en wanneer je akkoord gaat met de voorwaarden voor terugbetaling krijg je direct contant geld. Wanneer je binnen de afgesproken tijd je geleende bedrag hebt terugbetaald – plus de kosten – dan krijg je je eigendommen weer terug. Dit is een makkelijke manier om tijdelijk geld te lenen en je dit niet bij de bank of bij familie kunt of wilt lenen.

Pandhuis Hooidrift in Rotterdam
Hooidrift 142
3023 KW, Rotterdam (Zuid-Holland)

Overige gegevens van Pandhuis Hooidrift
Telefoon: 010-4782446
Email: info@pandhuishooidrift.nl
Website: www.pandhuishooidrift.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Hooidrift voor de openingstijden. Kijk ook op de pandjeshuis in Rotterdam-pagina voor nog meer pandjeshuizen in deze plaats.

Related posts

Leave a Comment