Search

Rotterdam – Cash4goods

Cash4goods in Rotterdam
Dit pandjeshuis in Rotterdam bestaat uit Cash4goods en Goods4you; een pandjeshuis en verkoopwinkel. De winkel ligt in de buurt van het Zuidplein, aan de overkant van de Maas. Met het openbaar vervoer en met de auto is dit pandjeshuis goed bereikbaar. Je zou het kunnen zien als pawn shop, je kunt er je spullen verkopen en verpanden en in de winkel heb je keuze uit tweedehands goederen en nieuwe partijgoederen.

Verpanden of verkopen tegen cash geld
Dit pandjeshuis neemt van alles in onderpand, bijvoorbeeld oude sieraden waaronder gouden sieraden, gereedschap, huishoudelijke apparatuur, merkhorloges, muziekinstrumenten en nog veel meer. Wanneer je met je spullen naar het pandjeshuis gaat worden ze getaxeerd en wanneer je akkoord gaat met de voorwaarden dan krijg je direct cash geld mee. Binnen de afgesproken tijd kun je je spullen – met rente – weer terugkopen. Ook kun je je spullen meteen verkopen aan dit pandjeshuis.

Spullen kopen bij Cash4Goods
Deze pawn shop heeft ook een winkel waar je van alles kunt vinden, zowel tweedehandse spullen als nieuwe goederen die als partij zijn ingekocht. Er is dus een wisselende voorraad waardoor het kan zijn dat er iets te vinden is waar je al tijden naar op zoek bent.

Adresgegevens Cash4goods in Rotterdam
Dordtselaan 211
3081 BP, Rotterdam (Zuid-Holland)

Overige gegevens van Cash4goods
Telefoon: 010-2909955
Email: rotterdam@goods4you.nl
Website: www.goods4you.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Cash4goods in Rotterdam voor de openingstijden. Kijk ook op de pawn shops in Rotterdam-pagina voor nog meer pandjeshuizen in deze plaats.

Related posts

One thought on “Rotterdam – Cash4goods

  1. […] Rotterdam: Cash4goods Dit pandjeshuis in Rotterdam is niet elke zondag open maar wel tijdens de koopzondagen, deze zijn elke eerste en laatste zondag van elke maand en dan zijn ze vanaf 12.00 uur open. Kijk voordat je op een zondag naar dit pandjeshuis in Rotterdam gaat dus wel even op de kalender welke zondag het nu is. Naast het verkopen en verpanden van spullen kun je bij dit pandjeshuis ook een grote variatie aan gebruikte spullen kopen. Meer informatie over dit pandjeshuis.. […]

Leave a Comment