Search

Rotterdam – Cash Converters

Cash Converters in Rotterdam
Dit pandjeshuis in Rotterdam kun je zien als een echte pawn shop, je kunt er spullen in onderpand geven, verkopen en natuurlijk kopen in de winkel. De winkel is te vinden naast het centrum van Rotterdam, aan de Nieuwe Binnenweg. Met het openbaar vervoer en met de auto is dit pandjeshuis goed bereikbaar.

Spullen verpanden of verkopen tegen cash geld
Zoals al gezegd is Cash Converters in Rotterdam een echte pawn shop en je kunt er van alles in onderpand geven in ruil voor cash geld. Binnen de aangegeven tijd koop je je spullen weer terug met daarbij administratie/opslagkosten. Dit is een manier om even snel aan cash geld te komen wanneer je dit korte tijd nodig bent en het niet bij de bank of bij vrienden en familie kunt lenen. Daarnaast kun je spullen die je nooit gebruikt ook aan dit pandjeshuis verkopen voor contant geld.
Je kunt van alles in onderpand geven en verkopen maar het moet wel in goede staat zijn. Denk hierbij een televisie, gouden en zilveren sieraden, stereo-apparatuur, televisie, je fiets, een tablet of laptop, je gewone computer, gereedschap, je vorige smartphone, huishoudelijke apparatuur, juwelen en andere waardevolle goederen en nog veel meer.

Spullen kopen bij Cash Converters
Zoals al aangegeven kun je bij deze pawn shop in Rotterdam ook terecht in de winkel voor een grote en wisselende voorraad aan spullen. Een groot deel hiervan is tweedehands en vaak weinig gebruikt. Loop dus regelmatig even binnen bij Cash Converters in Rotterdam, je weet nooit wat je er tegenkomt!

Adresgegevens Cash Converters in Rotterdam
Nieuwe Binnenweg 18H
3015 BA, Rotterdam (Zuid-Holland)

Overige gegevens van Cash Converters
Telefoon: 010-4366888
Email: rotterdam2@cashconverters.nl
Website: www.cashconverters.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Cash Converters in Rotterdam voor de openingstijden. Kijk ook op de pandjeshuis in Rotterdam-pagina voor nog meer pandjeshuizen in deze plaats.

Related posts

Leave a Comment