Search

Rotterdam – Barlek Edelmetaal

Barlek Edelmetaal in Rotterdam
Dit pandjeshuis in Rotterdam is gespecialiseerd in het verpanden van gouden sieraden en het in- en verkopen hiervan. Barlek Edelmetaal ligt op ruim een kilometer van station Rotterdam Centraal en op een halve kilometer van Rotterdam Blaak en metro en tram stoppen bijna voor de deur, aan het Oostplein. Ook met de auto is dit pandjeshuis goed bereikbaar, bijvoorbeeld via de S100 en de S109.

Gouden sieraden verpanden of verkopen tegen cash geld
Bij Barlek Edelmetaal in Rotterdam kun je je gouden sieraden verpanden, dit is ideaal wanneer je even cash geld nodig bent en dit niet bij de bank of familie en vrienden kunt of wilt lenen. Met je gouden sieraden ga je naar het pandjeshuis en een taxateur bepaalt de waarde hiervan en hoeveel je kunt lenen voor het in onderpand geven. Besluit je om je goud te verpanden dan krijg je direct je geld mee en de voorwaarden. Na de afgesproken tijd koop je je spullen terug en krijg je je gouden sieraden weer mee terug.

Heb je nog gouden sieraden liggen die je nooit gebruikt en waar je niet aan bent gehecht? Je kunt ze bij dit pandjeshuis ook verkopen tegen contant geld. Dit kunnen oude sieraden zijn maar ook kapotte gouden voorwerpen. Het goud wordt getaxeerd op het karaat en gewicht waarna je direct een reƫel bod krijgt, op basis van de goudprijs van dat moment.

Gouden sieraden kopen bij Barlek Edelmetaal
Ben je op zoek naar een mooie gouden ketting, gouden ring of gouden oorbellen? Bij deze winkel in Rotterdam worden ook gouden sieraden verkocht, vaak goedkoper dan bij een gewone juwelier. Er is een wisselende voorraad waardoor er soms opeens iets bij tussen ligt waar je al jaren naar op zoek bent.

Adresgegevens Barlek Edelmetaal in Rotterdam
Boezemweg 185 A
3031 BH, Rotterdam (Zuid-Holland)

Overige gegevens van Barlek Edelmetaal
Telefoon: 010-4122348
Website: www.barlek.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Barlek Edelmetaal voor de openingstijden. Kijk ook op de Pandjeshuis in Rotterdam-pagina voor nog meer pandjeshuizen in deze plaats.

Related posts

Leave a Comment