Search

Pandjeshuizen: Goudwisselkantoor

Het Goudwisselkantoor is een familiebedrijf wat al ruim 30 jaar gespecialiseerd is in het inkopen en verkopen van diamanten, goud, zilver, munten en bankbiljetten. Naast ruim 30 vestigingen verspreid over Nederland en België zijn er ook meerdere mobiele locaties, hier komt een bus van het Goudwisselkantoor uw kostbaarheden taxeren en desgewenst inkopen. Bij een groot aantal vestigingen van het Goudwisselkantoor kun je niet alleen je goud verkopen en in onderpand brengen, je kunt er ook een keuze maken aan een selectie aan gouden sieraden evenals bijvoorbeeld goudbaren en munten.

In tegenstelling tot andere pandjeshuizen kun je hier niet terecht met een grote hoeveelheid aan waardevolle spullen, het gaat vooral om goud, zilver en andere edelmetalen. Je scooter of elektrische gitaar zul je dus bij een andere pawn shop moeten verkopen of verpanden.

Hieronder staan de vestigingen van het Goudwisselkantoor die we hebben gevonden in Nederland, klik op de betreffende vestiging voor meer bijzonderheden zoals hun specialisatie, website en hoe je contact met ze kunt opnemen. Op de website van de vestiging van het Goudwisselkantoor zelf kun je terecht voor bijvoorbeeld de openingstijden en hun voorwaarden voor belening.

Hier staan de verschillende vestigingen van het Goudwisselkantoor op de kaart, is één van deze pandjeshuizen gestopt, verhuisd of zijn andere gegevens gewijzigd? Geef het dan aan in het opmerkingenveld.