Search

Pandjeshuis Leeuwarden

Pandjeshuis Leeuwarden
Pandjeshuis Leeuwarden is te vinden net naast het centrum van Leeuwarden aan de Noordvliet, dit is vanuit het centrum de Oostergracht over. Het pandjeshuis ligt op ongeveer een kilometer afstand van het station van Leeuwarden. Dit pandjeshuis is vooral gespecialiseerd in het inkopen van goud en zilver maar je kunt er ook terecht om andere spullen te verpanden voor contant geld.

Goud en zilver verpanden of verkopen tegen contant geld
Heb je snel contant geld nodig? Dan kun je bij het pandjeshuis je waardevolle spullen verkopen of verpanden. Bij het goud en zilver verkopen kun je denken aan je gouden ketting, gouden ring of gouden armband, gouden tientjes en andere gouden munten, sloopgoud, goudbaren, beleggingsmunten, zilveren guldens en rijksdaalders en nog veel meer. Daarnaast kun je ook andere waardevolle spullen bij dit pandjeshuis verpanden om snel aan contant geld te komen, later koop je je spullen weer terug tegen de vooraf afgesproken prijs. Naast goud en zilver zijn dit bijvoorbeeld scooters, witgoed, spelcomputers, elektronica en zelfs caravans en aanhangwagens (voor de laatste twee betaal je wel stallingskosten).

Adres van Pandjeshuis Leeuwarden
Noordvliet 139
8921 GE, Leeuwarden (Friesland)

Overige gegevens van Pandjeshuis Leeuwarden
Telefoon: 06-53969435
Email: Pandhuislwd@gmail.com
Website: www.pandhuisleeuwarden.nl

Openingstijden Pandjeshuis Leeuwarden
Op het moment van schrijven is dit pandjeshuis elke dag behalve zondag open maar omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandjeshuis Leeuwarden voor de openingstijden. Kijk op de pandjeshuis in Leeuwarden-pagina voor nog meer pandjeshuizen in deze plaats.

Related posts

Leave a Comment