Search

Pandjeshuis in Rotterdam

Voor een pandjeshuis in Rotterdam hoef je niet lang te zoeken, er zijn er een groot aantal. Je vindt pandjeshuizen in Rotterdam in het centrum en de omliggende wijken en ook in Feijenoord, Prins-Alexander en Rotterdam-West. Sommige kun je zien als echte pawn shops, je kunt er van alles belenen in ruil voor cash geld. Andere pandjeshuizen zijn meer gespecialiseerd in het in onderpand nemen of inkopen van goud, zilver en kostbaarheden als dure horloges en juwelen.

Niet alleen voor het verpanden van je kostbaarheden kun je terecht bij een pandjeshuis in Rotterdam, bij de meeste kun je ook spullen kopen die door anderen in onderpand zijn gebracht en niet zijn opgehaald of die direct zijn verkocht aan het pandjeshuis. Je kunt van alles vinden; gouden kettingen en gouden ringen, muziekinstrumenten, laptops en tablets, smartphones, merkzonnebrillen, flatscreen TVs, foto-apparatuur, soms fietsen en scooters, games en gameconsoles en nog veel meer. Dingen die je bij een pandjeshuis tegenkomt zijn soms bijna niet gebruikt en een stuk goedkoper dan wanneer je het nieuw koopt.

Hieronder staan de pandjeshuizen die we hebben gevonden in Rotterdam, klik op het betreffende pandjeshuis voor meer bijzonderheden zoals hun specialisatie, website en hoe je contact met ze kunt opnemen. Op de website van het pandjeshuis zelf kun je terecht voor bijvoorbeeld de openingstijden en hun voorwaarden voor belening.

Hier staan de verschillende pandjeshuizen op de kaart, is er nog een pawn shop in Rotterdam die we niet hebben gemeld of zijn de gegevens gewijzigd? Geef het dan aan in het opmerkingenveld.