Search

Pandjeshuis in Nijmegen

Qua grootte van de stad had ik in Nijmegen iets meer pandjeshuizen verwacht, gelukkig kun je in Nijmegen wel terecht voor een echte pawn shop waar je al je waardevolle spullen in onderpand kunt brengen in ruil voor cash geld. Wanneer je op zoek bent naar iets leuks voor jezelf of voor iemand anders kun je bij een pandjeshuis in Nijmegen vaak ook leuke dingen vinden; naast sieraden en juwelen, een smartphone of tablet, merkzonnebrillen, games en gameconsoles maar soms ook een elektrische gitaar, fiets of iets compleet anders.

Hieronder staan de pandjeshuizen die we hebben gevonden in Nijmegen, klik op het betreffende pandjeshuis voor meer bijzonderheden zoals hun specialisatie, website en hoe je contact met ze kunt opnemen. Op de website van het pandjeshuis zelf kun je terecht voor bijvoorbeeld de openingstijden en hun voorwaarden voor belening.

Nijmeegs Pandjeshuis – Nijmegen

Nijmeegs Pandjeshuis – Nijmegen

Nijmeegs Pandjeshuis Dit pandjeshuis in Nijmegen ligt op een paar honderd meter van het station en is daardoor makkelijk bereikbaar met het

Nijmegen – Pandhuis Nijmegen

Nijmegen – Pandhuis Nijmegen

Pandhuis Nijmegen Pandhuis Nijmegen ligt vlak naast het centrum van Nijmegen, vlak bij museum het Valkerhof en het Hunnerpark. Met het openbaar

Hier staan de verschillende pandjeshuizen in Nijmegen op de kaart, is er nog een pawn shop in Nijmegen die we niet hebben gemeld of zijn de gegevens gewijzigd? Geef het dan aan in het opmerkingenveld. Ben je op zoek naar meer tweedehands spullen om te kopen? Kijk dan ook eens bij een kringloopwinkel in Nijmegen.