Search

Pandjeshuis in Leeuwarden

In heel Friesland zijn niet zoveel pawn shops maar gelukkig zijn er wel een redelijk aantal pandjeshuizen in Leeuwarden. Er zijn er een aantal in het centrum en een aantal iets buiten het centrum van Leeuwarden. Dankzij deze keuze is er altijd wel een pandjeshuis te vinden waar je je waardevolle spullen in onderpand kunt brengen in ruil voor cash geld. Er zijn pandjeshuizen die meer gespecialiseerd zijn in goud en zilver en ook pandjeshuizen waar je terecht kunt met je elektronica, muziekinstrument, kostbare horloge, smartphone, gameconsole of gereedschap.
Natuurlijk kun je bij de meeste pandjeshuizen in Leeuwarden ook allerlei ingebrachte spullen kopen, je hebt ruime keuze in van alles, vaak weinig gebruikt en een stuk voordeliger dan de nieuwprijs.

Hieronder staan de pandjeshuizen die we hebben gevonden in Leeuwarden, klik op het betreffende pandjeshuis voor meer bijzonderheden zoals hun specialisatie, website en hoe je contact met ze kunt opnemen. Op de website van het pandjeshuis zelf kun je terecht voor bijvoorbeeld de openingstijden en hun voorwaarden voor belening.

Hier staan de verschillende pandjeshuizen op de kaart, is er nog een pawn shop in Leeuwarden die we niet hebben gemeld of zijn de gegevens gewijzigd? Geef het dan aan in het opmerkingenveld.