Search

Pandjeshuis in Amsterdam

Amsterdam is een prima plaats om op zoek te gaan naar een pandjeshuis, je treft ze aan door de hele stad. Een pandjeshuis in Amsterdam kan gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld het inkopen van goud en zilver maar er zijn in Amsterdam ook een aantal echte pawn shops, hier kun je terecht om al je waardevolle spullen tijdelijk in onderpand te geven in ruil voor cash geld.

De echte pawn shops in Amsterdam geven contant geld wanneer je bijvoorbeeld gouden sieraden, je smartphone of tablet, elektronica, muziekinstrument, dure zonnebril, kostbaar merkhorloge, gameconsole en games, gereedschap en nog veel meer in onderpand geeft en akkoord gaat met de voorwaarden. Na de afgesproken tijd betaal je het geleende bedrag en de rente terug en krijg je je waardevolle spullen terug. Bij de meeste pandjeshuizen in Amsterdam kun je ook leuke spullen kopen, bijvoorbeeld een mooie gouden ketting, een elektrische gitaar, een iPhone of een PlayStation met games.

Je vindt pandjeshuizen in onder andere Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam Nieuw-West en Amsterdam-Noord. Hieronder staan de pandjeshuizen in Amsterdam die we hebben kunnen vinden. Klik op het betreffende pandjeshuis voor meer bijzonderheden zoals hun specialisatie, website en hoe je contact met ze kunt opnemen. Op de website van het pandjeshuis zelf kun je terecht voor bijvoorbeeld de openingstijden en hun voorwaarden voor belening.

Hier staan de verschillende pandjeshuizen in Amsterdam op de kaart, is er nog een pawn shop in Amsterdam die we niet hebben gemeld of zijn de gegevens gewijzigd? Geef het dan aan in het opmerkingenveld.