Search

Pandjeshuis Harlingen

Pandjeshuis Harlingen
Dit pandjeshuis is te vinden in het centrum van Harlingen en makkelijk met de auto en het openbaar vervoer te bereiken. Dit pandjeshuis doet vanwege de veranderde regelgeving bij hoge uitzondering aan het verpanden van spullen, wel kun je er je spullen verkopen tegen contant geld en natuurlijk ook allerlei dingen kopen.

Spullen verkopen tegen contant geld
Pandjeshuis Harlingen koopt en verkoopt allerlei spullen waaronder computerspellen en accessoires voor gameconsoles als de PS3 en de PS4, Nintendo en de Xbox, er is elektronica en accessoires voor bijvoorbeeld mobiele telefoons, je vindt er schilderijen en andere decoratie, soms hebben ze een motor in de aanbieding en bijvoorbeeld ook handbogen. Loop er dus eens naar binnen om te kijken of ze wat leuks voor je hebben of wanneer je iets wilt verkopen.

Adresgegevens Pandjeshuis Harlingen
Voorstraat 66
8861 BN, Harlingen

Overige gegevens van Pandjeshuis Harlingen
Telefoon: 06-14666779
Email: makkum@tekeapynfryslan.nl
Website: www.pandjeshuisharlingenfriesland.nl

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandjeshuis Harlingen voor de openingstijden. Volgens de laatste informatie die we op het internet hebben gevonden is dit pandjeshuis 7 dagen per week open.

Related posts

Leave a Comment