Search

Pandhuis Winschoten

Pandhuis Winschoten
Dit pandjeshuis is te vinden in het de plaats Winschoten in provincie Groningen en het is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het pandhuis ligt aan de rand van het centrum van Winschoten, tussen het centrum en het station in. De winkel ligt aan de Poortstraat, op zo’n 100 meter vanaf het station.

Spullen verpanden of verkopen tegen cash geld
Pandhuis Winschoten is een echte pawn shop, je kunt er spullen verkopen tegen cash geld maar je kunt ze ook in onderpand geven. Je verkoopt hierbij tijdelijk iets van waarde aan het pandhuis en binnen twee maanden kun je het – tegen een wat hoger bedrag wat vantevoren is afgesproken – weer terugkopen. Dit is ideaal wanneer je even snel cash geld nodig bent maar je dit niet bij bank of vrienden kunt of wilt lenen. Ook kun je waardevolle spullen die je toch nooit gebruikt aan dit pandhuis verkopen tegen contant geld. Spullen die je in onderpand geeft moeten nog wel in goede staat zijn en werken maar verder kun je meestal met van alles terecht bij dit pandjeshuis in Winschoten, denk aan gouden kettingen en ringen, versterkers en andere audio apparatuur, computers en laptops, merkhorloges, gereedschap, camera’s, smartphones en tablets, fietsen en scooters, muziekinstrumenten en nog veel meer.

Spullen kopen bij Pandhuis Winschoten
Dit pandhuis in Winschoten heeft een grote en wisselende voorraad aan gebruikte en nieuwe producten te koop, denk hierbij aan de spullen die hierboven staan. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe telefoon, een computer, mooi horloge, gouden ketting, camera of een gitaar kun je altijd even bij deze winkel naar binnen lopen, misschien hebben ze precies waar je naar op zoek bent!

Adresgegevens Pandhuis Winschoten
Poortstraat 23
9671 EA, Winschoten

Overige gegevens van Pandhuis Winschoten
Telefoon: 0597-851285
Email: pandhuis-winschoten@outlook.com
Website: www.pandjeshuiswinschoten

Omdat openingstijden van winkels en pandjeshuizen nog wel eens kunnen veranderen plaatsen we deze niet, kijk op de website van Pandhuis Winschoten voor de openingstijden.

Related posts

Leave a Comment